Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Martha og Ari flytter til høsten

Barna skal gå på britisk skole.

FLYTTER: Prinsesse Martha Louise og Ari Behn flytter til London allerede til høsten. Foto: Stella pictures
FLYTTER: Prinsesse Martha Louise og Ari Behn flytter til London allerede til høsten. Foto: Stella pictures Vis mer

(Dagbladet): Tidligere i vår ble det kjent at prinsesse Martha Louise (40) og Ari Behn (39) har bestemt seg for å ta med seg sine tre døtre Maud Angelica (8), Leah Isadora (7) og Emma Tallulah (3) til London for å bo der i en periode.

Flytter til høsten Nå bekrefter kommunikasjonssjef ved slottet at flyttingen vil skje allerede til høsten.

- Ja, de flytter til høsten, sier kommunikasjonssjef ved slottet, Marianne Hagen.

Akkurat hvor lenge paret skal bli i London, eller hvor de skal bo er er foreløpig ikke bestemt. Men det er bestemt at døtrene skal gå i britisk skole.

Skolestart Datoen for flyttingen er heller ikke klar, men det ser ut til at det kan bli i løpet august da skolesemestrene normalt starter i begynnelsen av september i England.

- Det er naturlig å tenke seg at det kan bli til skolestart, sier Hagen.

Martha Louise og Ari Behn flytter til storbyen blant annet for å få nye impulser.

- De flytter til London fordi de har lyst til å prøve å bo utenlands med familien i en periode. Det er lettere å reise mens barna fremdeles er små. De reiser for å få nye impulser og for at barna skal lære språk, sa Hagen til Dagbladet da flytteplanene ble kjent.

Støtte fra lillebror Kronprins Haakon støtter søsterens flytteplaner.

- Det blir veldig bra for dem, jeg tror de kommer til å trives bra i London, sa kronprins Haakon til Dagbladet for noen uker siden.

STØTTER STORESØSTER: Kronprins Haakon tror storesøsteren kommer til å trives i London. Foto: Andes Grønneberg / Dagbladet
STØTTER STORESØSTER: Kronprins Haakon tror storesøsteren kommer til å trives i London. Foto: Andes Grønneberg / Dagbladet Vis mer

Selv har kronprinsen studert et år i storbyen sammen med Mette-Marit. De to flyttet dit for å studere året etter at de giftet seg.

Prinsesse Martha Louise har bodd i storbyen før, i 1990 tok hun litteraturstudier ved Oxford, mens hun red ved Waterstock Ridesenter.

2004: I 2004 bodde prinsesse Martha Louise og Ari Behn i New York med Maud Angelica. Foto: Peter Kramer / AFP / NTB Scanpix
2004: I 2004 bodde prinsesse Martha Louise og Ari Behn i New York med Maud Angelica. Foto: Peter Kramer / AFP / NTB Scanpix Vis mer