Matt Damon:

Matt Damon med sjokkavsløring: - Kjente til Weinsteins seksuelle trakassering

- Han gjorde det aldri åpenlyst.

BEKLAGER: Matt Damon beklager dersom han har oversett Weinsteins oppførsel opp gjennom tidene, men hevder at produsenten aldri har gjort noe åpenlyst. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGER: Matt Damon beklager dersom han har oversett Weinsteins oppførsel opp gjennom tidene, men hevder at produsenten aldri har gjort noe åpenlyst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Mer enn 40 kvinner har den siste tida stått fram med anklager om seksuell trakassering, overgrep eller voldtekt mot Hollywood-produsenten Harvey Weinstein (65).

Blant stjernene som har fremmet sine påstander er Angelina Jolie (42), «Game of Thrones»-stjernen Lena Headey (44), «Bond»-stjernen Eva Green (37) og Gwyneth Paltrow (45).

I et intervju med «Good Morning America» innrømmer skuespiller Matt Damon (47) at han har vært kjent med Weinsteins angivelige seksuelle trakassering av Paltrow allerede i 1999.

På daværende tidspunkt spilte han mot Paltrow og flere store Hollywood-stjerner i den prisvinnende filmen «Den talentfulle Mr. Ripley». Den er produsert av Weinstein, og det som før skandalen var hans produksjonsselskap, Miramax.

Saken fortsetter nedenfor.

- Han gjorde det aldri åpenlyst

I intervjuet hevder Damon at han ble fortalt om hendelsen av sin kamerat, Ben Affleck, som på dette tidspunktet var Paltrows kjæreste. Han har aldri snakket med Paltrow selv om episoden.

Damon hevder likevel at Weinstein behandlet Gwyneth «utrolig respektfullt» under dette samarbeidet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer