Matt Damon om Clooney i papparollen: - Kommer til å være et vrak

Erter Hollywood-kompisen - igjen. 

TULLER MED CLOONEY: Matt Damon (46) har hatt det mye moro med skuespillerkompisen George Clooney (55) etter at det ble kjent at han venter tvillinger. Foto: NTB Scanpix
TULLER MED CLOONEY: Matt Damon (46) har hatt det mye moro med skuespillerkompisen George Clooney (55) etter at det ble kjent at han venter tvillinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hollywood-skuespiller Matt Damon (46) får tydeligvis ikke nok av George Clooneys (55) babynyhet.

Helt siden det ble kjent at Clooney venter tvillinger med kona Amal (39), og dermed blir pappa for første gang, har Damon snakket sporadisk om skuespillerkompisen i diverse intervjuer - og hans kommende papparolle.

Clooney fikk også høre det da Damon troppet opp på promoteringstreffet til den kommende storfilmen «Suburbicon» tidligere i uka, der førstnevnte også var til stede.

GODE VENNER: Matt Damon og George Clooney møtte pressen for å snakke om den kommende filmen «Suburbicon», der førstnevnte står på rollelista. George Clooney er regissør. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP
GODE VENNER: Matt Damon og George Clooney møtte pressen for å snakke om den kommende filmen «Suburbicon», der førstnevnte står på rollelista. George Clooney er regissør. Foto: Chris Pizzello / Invision / AP Vis mer

Spøkefull

Overfor Entertaintment Tonight konstaterte Damon at Clooney, som har regissert den aktuelle filmen, ofte er mer forberedt enn ham på jobb.

Når det kommer til tvillingene derimot:

- Han kommer til å forberede seg, og er nødt til å finne ut av det snart, for barna er på vei. Men han kommer til å gjøre det bra, sier Damon, før han ombestemmer seg:

- Han kommer til å være et vrak. Jeg tipper Amal kommer til å ta seg av alt.

Selv har Damon tre døtre på 10, 8 og 6 år med kona Luciana Barroso.

George Clooney var selv i det spøkefulle hjørnet under promoteringstreffet i Las Vegas tirsdag:

- Bleier er i ferd med å bli en viktig del av livet, ikke for barna, men for meg, sa han til Extra TV, ifølge People .

- Aner ikke hva jeg skal gjøre

Clooney forsikret samtidig at alt står bra til med kona:

- Hun har det veldig bra, og er fantastisk. Jeg aner derimot ikke hva jeg skal gjøre, men jeg lager te til henne, da, spøkte han.

Det er ikke bare George og Amal som gleder seg til tvillingene kommer. Det gjør også de vordende besteforeldrene Nina og Nick Clooney.

- Vi er utrolig glade på deres vegne, og de kommer til å bli fantastiske foreldre, sa skuespillerens mor til US Weekly tidligere denne måneden.

Før George Clooney traff superadvokaten Amal Alamuddin ga han ofte uttrykk for at han ikke hadde planer om å bli pappa.

Men så hadde han heller ingen planer om å bli gift flere ganger. Så feil kan man altså ta.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer