Kristen Bell og Dax Shepard:

Måtte amme ektemannen

Kristen Bell trengte sårt hjelp.

AMMEHJELP: Kristen Bell måtte fri til ektemannen etter å ha blitt mor. Foto: Skjermdump fra Instagram
AMMEHJELP: Kristen Bell måtte fri til ektemannen etter å ha blitt mor. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er som regel enten eller for Hollywoods største stjerner. Enten så verner de helt om privatlivet, eller så skjuler de ikke en eneste detalj for fansen.

Kristen Bell (41) og Dax Shepard (46) er blant de sistnevnte. De har nemlig tidligere vært åpne om rusmisbruk, Dax har delt nakenbilde av kona og paret har svart på bisarre rykter.

MYE HUMOR: Dax Shepard og Kristen Bell er trolig blant de mindre selvhøytidelige stjerneparene i Hollywood. Foto: Rob Latour/ REX/ NTB
MYE HUMOR: Dax Shepard og Kristen Bell er trolig blant de mindre selvhøytidelige stjerneparene i Hollywood. Foto: Rob Latour/ REX/ NTB Vis mer

Paret, som giftet seg i 2013, har barna Delta (6) og Lincoln (8) sammen. I 2016 svarte Kristen også bastant «nei» på spørsmål om paret ønsker seg flere barn sammen.

TILBAKEFALL. Dax Shepard har vært rusfri i 16 år, men sprakk da han skadet hånda si. Slik reagerer kona Kristen Bell. Video: Viaplay Vis mer

Om småbarnsperioden har vært beinhard, eller om det er 41-åringens ammeutfordring som har gjort at de ikke ønsker å utvide familien, vites ikke. Det som derimot er sikkert, er at Kristen måtte be ektemannen om en helt spesiell tjeneste da hun ammet barna.

Under et innslag i «Ellen DeGeneres Show» snakket nemlig Kristen nylig med skuespiller Katie Lowes om nettopp amming. Her forklarte hun at hun opplevde brystbetennelse og en tett melkekanal etter å ha blitt mor.

Fikk ammehjelp

Klumpen en kvinne kjenner i brystet er melken som har hopet seg opp bak tilstoppingen, ifølge Ammehjelpen. Denne må forsøkes fjernet enten ved amming, håndmelking eller pumping.

Kristen Bell gikk for amming, men måtte få ektemannen til å trå til.

- Jeg sa til ektemannen min at «jeg trenger at du suger denne ut». Vi kunne ha snakket om det. Vi kunne ha vært kleine om det, eller man kunne bare amme, sa hun, ifølge ET Online.

- Han fikk det ut. Han hadde en kopp ved siden av seg. Han sugde det ut og spyttet i koppen. Jeg har aldri vært mer forelsket, la hun til.

«Bare» to barn

Det var også under et besøk hos talkshow-dronningen Ellen DeGeneres for fem år siden at 41-åringen avslørte at hun og ektemannen ikke ønsker seg flere barn.

- Nei. Nei, nei. Vi vil ikke være i mindretall, i hvert fall ikke før jeg blir gravid ved et uhell. Nå kommer mitt tredje barn til å se dette klippet og innse at han ikke var planlagt. Beklager, kjære! Nei, vi setter en strek ved to, spøkte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer