<p>SNAKKER UT: I et nytt intervju med filmaktuelle Cara Delevingne og Margot Robbie, snakker de løst om alt som faller dem inn. Blant temaene finner vi pikante sexfortellinger. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash<br>
</p><p><br>
</p>

SNAKKER UT: I et nytt intervju med filmaktuelle Cara Delevingne og Margot Robbie, snakker de løst om alt som faller dem inn. Blant temaene finner vi pikante sexfortellinger. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash


Vis mer

Måtte be skuelystne skygge banen da hun hadde sex på flyet

Cara Delevingne snakker ut i nytt intervju. 

(Dagbladet): Supermodell og skuespiller Cara Delevingne (23) er kjent for sin tøysete oppførsel. Stjerna har vært en aktiv modell siden 2009, men har også gjort seg bemerket i flere filmer. Snart er hun aktuell i den mye mye omtalte «Suicide Squad».

I forbindelse med filmens nærliggende lasering, med premiere verden over i starten av august, har Delevingne og medskuespiller Margot Robbie (26) latt seg intervjue av Love Magazine.

En del av intervjuet er utført av en journalist, mens resten er en transkribert samtale jentene hadde sammen hos frisøren. Der røper de både det ene og det andre, blant annet de rareste stedene de har hatt sex.

- Mange ganger

Den ufiltrerte praten mellom de to har skapt overskrifter i en rekke internasjonale medier. Intervjuet er blant annet omtalt av The Evening Standard og Fox News.

Den 23 år gamle modellen Delevingne forteller blant annet om sine pikante flyvaner.

- Jeg har hatt sex på fly mange ganger, men jeg blir alltid ferska, forteller hun og fortsetter:

- En gang hadde jeg samleie på en stol på et fly, og da sto det en kar og så på oss. Vi måtte jo fortelle flyvertinnen om hva som skjedde. Vi sa «Den karen ser på oss. Kan du be ham om å stoppe?», forteller 23-åringen i intervjuet.

Robbie er heller ikke sjenert med å fortelle om sine opplevelser. På spørsmål fra Delevingne om hva det rareste stedet hun har hatt seg på er, svarer hun følgende:

- På en vannscooter, svarer hun.

Duoen er dessuten innom temaer som kjærlighet og det å tisse på seg.

Filmaktuelle

Det er den 5. august at filmen «Suicide Squad» har norgespremiere. Filmen handler om en gjeng med superskurker, som blir satt sammen for å beseire en sterk fiende.

I filmen møter vi blant andre Jokeren igjen, som nå spilles av Jared Leto. Han har allerede fått massivt med skryt for sin tolkning av rollen.

FANFAVORITT: Harley Quinn, som spilles av Margot Robbie, er en av fansens favoritter fra filmen «Suicide Squad». Foto: XPOSURE PHOTOS, NTB scanpix
FANFAVORITT: Harley Quinn, som spilles av Margot Robbie, er en av fansens favoritter fra filmen «Suicide Squad». Foto: XPOSURE PHOTOS, NTB scanpix Vis mer

Dessuten er Robbie og Delevingne med i filmen. Robbie spiller Harley Quinn, en fanfavoritt fra tidligere DC Comics-tegneserier.

Quinn er en tidligere psykiater, som selv har blitt gal.

Delevingne spiller på sin side figuren Enchantress,som lever under dekknavnet June Moone, en mørkkledd heltinne som først ble tegnet i 1966.

Da modellen tidligere i år ga fansen en smakebit av hvordan karakteren ville se ut i filmen, skapte det flere medieoppslag.

TWERK IT: Modellene storkoste seg backstage før Victoria's Secret-visning. Det er den britiske modellen Cara Delevingne som her har filmet sine kollegers rumperisting. Video: Instagram / caradelevingne Vis mer