Vixen Blog Awards:

Måtte diskvalifisere flere bloggere i fjor. Nå har bloggerne gardert seg

Det er vanskeligere enn noen gang å nå toppen av bloggkåringa. 

STRENGERE KRAV: Vixen Blog Awards stiller i år strengere krav til bloggfinalistene sine enn noen sinne. Det var i fjor de startet prosessen, og i år har juryen gått ut fra flere kriterier. Bildet er fra fjorårets kåring. Fra venstre ser vi bloggerne Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise Isachsen og Jenny Skavlan. Foto: NTB scanpix
STRENGERE KRAV: Vixen Blog Awards stiller i år strengere krav til bloggfinalistene sine enn noen sinne. Det var i fjor de startet prosessen, og i år har juryen gått ut fra flere kriterier. Bildet er fra fjorårets kåring. Fra venstre ser vi bloggerne Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise Isachsen og Jenny Skavlan. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nyåret preges ofte av flere store prisutdelinger innenfor flere kategorier som film, tv og musikk. Her hjemme i Norge arrangeres Vixen Blog Awards i januar, der noen av Norges største profiler kniver om hvem som er landets beste blogger i sin kategori.

I år finner vi bloggere som Sophie Elise, Nettavisen-redaktør Gunnar Stavrum og «#sjekkdeg»-skaper Thea Steen blant de nominerte som kan stikke av med seier i flere kategorier.

Bloggkåringen går sjeldent uproblematisk for seg, og spesielt i fjor var det flere problemer i vente for juryen som skulle komme til enighet om hvem årets beste bloggere var. Merking av annonser og opphavsrett på blant annet bilder ble store temaer, som sørget for at flere av landets største bloggprofiler ble diskvalifisert fra kåringen.

Blant dem som måtte vike var Vanessa Rudjord, Ida Gran-Jansen og Vibeke Klemetsen.

- Tar konakt

Nærmere 70 prosent av alle som var nominert ble luket vekk av juryen, som til slutt kåret vinnere de følte var etisk verdige seire i hver sine respektive kategorier.

Hans Petter Nygård Hansen (44) er juryforman for årets Vixen Blog Awards. Han kan røpe overfor Dagbladet at vinnerne allerede er kåret, men at de ikke vil avsløres før gallautdelingen neste torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer