Den norske mangemillionæren som huset Justin Bieber i Norge røper:

Måtte dra på hotell da Justin Bieber ville bo i villaen hans

Dag Høili hadde storfint besøk i helga.

LUKSUSHUS: I denne villaen bodde Justin Bieber under Norgesbesøket. Eiendommen er til salgs, men har ikke vært annonsert i Norge, kun mot et internasjonalt publikum siden forsommeren. Foto: Tord Litleskare / NTB Scanpix / Mats Holst Photography
LUKSUSHUS: I denne villaen bodde Justin Bieber under Norgesbesøket. Eiendommen er til salgs, men har ikke vært annonsert i Norge, kun mot et internasjonalt publikum siden forsommeren. Foto: Tord Litleskare / NTB Scanpix / Mats Holst Photography Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag kunne Dagbladet avsløre at Justin Bieber valgte å bo på standeiendommen til mangemillionær Dag Høili på Nesøya i Asker. Omringet av digre villaer, i et av Norges mest eksklusive strøk, har han vært godt skjermet fra omgivelsene.

Dag Høili er sønn av Europris-gründer Terje Høili, og det var Biebers management som selv tok kontakt med ham for å høre om de kunne leie huset.

- Det er selvfølgelig gøy å ha en superstjerne boende i huset. Det er det ingen tvil om, sier Høili til Dagbladet.

Mangemillionæren er sparsom med informasjonen, og vil ikke si hvor mye Bieber har betalt for å bo i huset.

- Men det er lukrativt. Det er verdt å pakke kofferten og bo på hotell i mellomtiden, sier han.

Biebers folk tok kontakt

Dette er heller ikke første gang en kjent person leier et av Høilis hus. I september 2015 leide han ut sommerhuset i Lillesand til Saudi-Arabias oljeminister Ali Ibrahim Al Naimi.

- Det var litt artig. Det er ikke jeg som har tatt kontakt med dem. De er de som har tatt kontakt med meg, sier Høili, og legger til at Biebers management lot høre fra seg kort tid før konsertene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer