Robert De Niro:

Måtte forlate filminnspilling

Den verdenskjente skuespilleren skal ha måttet reise hjem for å få tilsyn av lege.

SKADA: Robert De Niro har pådratt seg ei skade, og har reist hjem fra filminnspilling i Oklahoma. Foto: Shutterstock
SKADA: Robert De Niro har pådratt seg ei skade, og har reist hjem fra filminnspilling i Oklahoma. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert

Hollywood-stjerna Robert De Niro (77) har skadet beinet sitt, en skade han skal ha pådratt seg i Oklahoma i USA på torsdag - der han spiller inn sin nye film, «Killers of the Flower Moon».

Det melder Fox News, som har fått nyheten bekrefta av én av 77-åringens talspersoner.

BLIR SINT: Skuespiller Robert de Niro refser kritikerne på direktesendt TV. Video: CNN Vis mer

Fløy til New York

Det er foreløpig ukjent hva som har skjedd og hvor alvorlig skaden er. Men kilder sier til nettstedet at Oscar-vinneren skal ha avbrutt filminnspillingen, forlatt Oklahoma og heller fløyet tilbake til New York, der han skal få tilsyn av lege fredag.

Det skriver også TMZ fredag morgen.

Inntil videre er det ikke bekrefta hvorvidt dette kan sette produksjonen av filmen på vent, men ifølge TMZ har De Niro allerede gjort scenene som trengtes fra ham på dette tidspunktet, slik at innspillingen kan fortsette som normalt uten ham.

SPILLER SAMMEN: Robert De Niro og Leonardo DiCaprio spiller begge i filmen «Killers of the Flower Moon». Regissør er Martin Scorsese. Foto: Chris Pizzello / Invision
SPILLER SAMMEN: Robert De Niro og Leonardo DiCaprio spiller begge i filmen «Killers of the Flower Moon». Regissør er Martin Scorsese. Foto: Chris Pizzello / Invision Vis mer

- Det var hele tida planlagt at han skulle reise til New York i to uker. Så skaden hans vil ikke påvirke den videre innspillingen, sier en talsperson Stjernespekket rollelistefor den profilerte skuespilleren til Fox News.

Stjernespekka rolleliste

Filmen «Killers of the Flower Moon» er basert på boka med samme navn.

Handlingen baserer seg på drapene på Osage-folket i Oklahoma tidlig på 1920-tallet, da avsetninger av olje ble oppdaget på deres land. Det er den verdenskjente regissøren Martin Scorsese som står bak filmen, der Leonardo DiCaprio (46) og Jesse Plemmons (33) også medvirker.

SENSURERT: Under Tony Award i USA, søndag kveld, ble den amerikanske skuespilleren Robert De Niro sensurert av nyhetskanalen CBS. Årsaken var at De Niro sa: "Fuck Trump" i talen sin. Dette er videoen som kanalen sendte ut. Video: CBS/Tony Award Productions Vis mer

De Niro spiller rollen som William Hale, en mann som skal ha «bestilt» drap på flere familiemedlemmer for å få kontroll over sine oljerettigheter.

Det er ikke kjent når filmen har premiere, men det er Apple TV+ som har rettighetene til storsatsningen.

En representant for Apple har tidligere bekreftet til nettstedet IndieWire at innspillingen startet 19. april, og at den vil vedvare i drøyt syv måneder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer