Sparket fra Fox. Samme dag mistet han sønnen sin

Måtte forlate Fox-jobben etter sexskandale. Samme dag inntraff familietragedien

Tidligere nyhetsanker Eric Bolling mistet sin egen sønn, like etter at han ble avskjediget fra tv-jobben.

SPARKET: Eric Bolling måtte forlate Fox, etter at flere kvinner anklaget ham for å ha sendt dem nakenbilder. Samme dag som han forlot kanalen, fikk han sjokkbeskjeden om at hans egen sønn hadde omkommet. Foto: NTB scanpix
SPARKET: Eric Bolling måtte forlate Fox, etter at flere kvinner anklaget ham for å ha sendt dem nakenbilder. Samme dag som han forlot kanalen, fikk han sjokkbeskjeden om at hans egen sønn hadde omkommet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kanalen Fox News har de siste åra fått massiv kritikk av nåværende og tidligere ansatte. Tidligere anker Andrea Tantaros har blant annet beskrevet kanalen som en «sex-drevet Playboy Mansion-aktig kult», og flere andre ansatte har fått sparken etter anklager om seksuell trakassering.

Sist i rekka av skandaler for det velkjente mediekonsernet står tidligere nyhetsanker Eric Bolling for. Fredag denne uka ble det kjent at han hadde forlatt kanalen, etter at han i august ble anklaget for å ha sendt bilder av sitt eget underliv til kvinnelige kolleger.

Han jobbet der i mer enn ti år, og ledet blant annet programmet «The Specialists» - som nå for øvrig blir tatt av skjermen. Bare timer etter at Bolling hadde sin siste arbeidsdag i Fox, noe som fikk massiv mediedekning i USA, ble også privatlivet hans rammet av en tragedie.

Hans 19 år gamle sønn Eric hadde gått bort, skriver CBS.

Etterforskes

Sønnen til tv-ankeret gikk førsteåret på universitetet i Colorado, og saken etterforskes nå av politiet. De har uttalt at det ikke er noen tegn til at han skal ha skadet seg selv, etter at det begynte å gå flere rykter på sosiale medier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer