Miley Cyrus:

Måtte forlate scenen etter dette

Ikke alt gikk etter planen da Miley Cyrus skulle synge inn det nye året.

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve Party» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år betyr nye muligheter. Også for Miley Cyrus (29). Stjerna sang inn det nye året med en tv-sendt nyttårskonsert på NBC, noe som uten tvil har gjort henne aktuell på årets første dag.

Cyrus opptrådte en rekke sanger fra eget repertoar foran et dansende publikum, som hit-låta «Party in the USA». Men ikke alt gikk helt etter planen.

Klesblemme i beste sendetid

I tillegg til å erobre hitlistene, har Miley Cyrus siden tenåra gjort seg bemerket for sine elleville sceneopptredener og skiftende stil. Hun har heller aldri vært redd for å vise hud.

Under nyttårskonserten ble det også vist en god del hud. Faktisk mer enn planlagt.

Den kontroversielle superstjerna Miley Cyrus framførte hiten «Wrecking Ball» på MTV Awards. Seinere på kvelden vant hun pris for videoen til låta og feiret med en joint på scenen. Video: MTV Vis mer

Cyrus var i utgangspunktet kledd i et kort sølvskjørt og en matchende kort topp, som dekket det mest vesentlige. Men da hun framførte låta «Party in the USA» røyk det som holdt toppen oppe.

29-åringen var dermed et lite millisekund unna å vise puppene på nasjonal tv.

Måtte gå av scenen

Cyrus løste knipen med å holde opp toppen med hendene, før hun rolig danset seg bak scenen for å skifte. Da hun kom ut på scenen igjen etter å ha byttet ut toppen med en rød blazer, klarte hun ikke dy seg fra å kommentere klesblemma.

«Alle ser definitivt på meg nå. Jeg har fortsatt på meg mer klær enn jeg noensinne har hatt på scenen.», sang hun til melodien av den nevnte hitlåten, ifølge People.

Hun grep også muligheten til å prate om hendelsen og spre det gode budskap til fansen, før hun ønsket dem et godt nytt år.

«Tusen takk, alle sammen. Kveldens konsert handlet om å være fleksibel, tilpasse seg og gjøre det beste ut av selv de verste omstendighetene. Og den motstandskraften bør ikke ende her. La oss bringe det inn i det nye år med oss», sa hun, ifølge magasinet.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Hylles og slaktes

Det er ingen hemmelighet at Miley Cyrus har en fri tilnærming til kropp og nakenhet. Mange har hyllet stjerna for å ikke ta seg selv så høytidelig.

Seinest i oktober dukket det opp flere bilder på Instagram av en avkledd Cyrus. Hun stilte blant annet toppløs i anledning en magasinforside for Interview Magazine.

Reaksjonene lot mildt sagt ikke vente på seg.

Kommentarfeltet ble fylt opp av kommentarer som «Du er den vakreste kvinnen i verden», «la henne vise fram skjønnheten sin» og «elsker personligheten din».

Men Cyrus' nakenhet og tidvis vulgære dansing på eksempelvis scener rundt om i verden, har også fått konsekvenser. I 2014 skulle hun etter planen ha holdt en konsert i Karibia. Den ble derimot avlyst.

- Cyrus utfører ofte handlinger som går mot moral og tradisjon, som er straffbart etter dominikansk lov, het det i en uttalelse fra en dominikansk myndighetskommisjon, som har behandlet saken, ifølge nyhetsbyrået AP.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer