Melodi Grand Prix:

Måtte framføre på nytt: - Det siste han ønsket

Erlend Bratland var først i pyroulykke under generalprøven. Så gikk MGP-nummeret skeis.

MGP-KLUSS: Verken generalprøven eller selve MGP-showet gikk som det skulle for Erlend Bratland (27). Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
MGP-KLUSS: Verken generalprøven eller selve MGP-showet gikk som det skulle for Erlend Bratland (27). Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO SPEKTRUM (Dagbladet): Da Melodi Grand Prix omsider var i gang, og Erlend Bratland (27) skulle i ilden, uteble nettopp ilden, altså pyro-effekter, som opprinnelig skulle være en del av sceneshowet.

Dette skyldtes ikke ulykken i forveien, der han endte opp med en brannskadd hånd, men var derimot en teknisk glipp.

Bratland måtte derfor framføre på nytt. Det bekrefter NRK overfor Dagbladet. Bratlands manager, Erland Bakke, er ikke fornøyd.

- NRK har bedt om at han skal gjøre låten sin enda en gang. Det er svært beklagelig at Erlend må gjennom dette på nytt - etter garantier om at dette ikke skulle kunne skje på nytt, forteller manageren til Dagbladet, og gjentar:

- Dette er svært dårlig av NRK. Dette er det siste Erlend ønsket. Han har vært livredd for å gå på scenen etter brannskaden, og så må han gjøre dette igjen. Skulle tro at NRK i det minste ville beklaget, men det har de ikke gjort.

Dagbladets team i Oslo Spektrum har vært i kontakt med NRK, som i skrivende stund ikke har anledning til å kommentere saken.

Erlend Bratland gikk for øvrig ikke videre til superfinalen lørdag kveld, og er dermed ute av kampen om å bli Norges Eurovision-bidrag i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer