Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Måtte gripe inn midt i moteshow

En inntrenger kom seg plutselig opp på catwalken. Gigi Hadid viste henne rett av.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Denne uka er det såkalt moteuke i Paris, der verdens aller største designere viser seg fram. Tirsdag var det motegiganten Chanels tur.

Der oppsto det en pussig situasjon midt under moteshowet, og supermodellen Gigi Hadid (24) måtte nærmest opptre som en sikkerhetsvakt på catwalken.

En inntrenger som går under aliaset Marie Benoliel kom seg opp på catwalken. Diskret slo hun følge med supermodellene, før Hadid altså grep inn og fikk henne vekk.

Spøkefugl

Benoliel, hvis ekte navn er Marie S'Infiltre, er ifølge Sky News en spøkefugl som legger ut video av stuntene sine på Youtube. Der har hun drøyt 200 000 følgere.

Hun løp opp på catwalken i en mønstret drakt som tidligere har vært Chanels kjennemerke. Flere tilskuere fanget stuntet på kamera, noe som nå har gått verden rundt på kort tid.

Videoklipp viser at Gigi Hadid raskt ser kvinnen, og ytrer noen gloser. Så tar hun kvinnen i skulderen og eskorterer henne vekk.

- Vi kommer ikke til å gjøre noen stor greie ut av dette, sier en ikke navngitt talsperson for Chanel til CBS News.

Stemor fra Bærum

Søstrene Hadid er svært berømt og særlig Gigi og Bella har figurert på catwalker og magasinforsider verden over. I tillegg er deres far Mohamed en styrtrik eiendomsmogul, som i 2012 ble sammen med bærumskvinnen Shiva Safai.

Hun flyktet til Norge fra Iran som barn, og vokste opp i Sandvika i Bærum. Som 19-åring flyttet hun imidlertid til USA, hvor hun møtte Mohamed Hadid for omkring sju år siden.

Safai fortalte til Dagbladet Magasinet i 2017 at hun ble godt tatt imot av familien Hadid.

- Det var litt skremmende, men alle ønsket meg ­velkommen fra første stund. Vil du være med en mann, må du elske alt ved livet hans, sa hun og tilføyet:

- Jeg var redd for at barna til ­Mohamed ikke skulle like meg, men jeg var aldri redd for å bli del av en ­familie der han hadde barn fra før. Jeg elsker familie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media