Måtte gripe inn midt i moteshow

En inntrenger kom seg plutselig opp på catwalken. Gigi Hadid viste henne rett av.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka er det såkalt moteuke i Paris, der verdens aller største designere viser seg fram. Tirsdag var det motegiganten Chanels tur.

Der oppsto det en pussig situasjon midt under moteshowet, og supermodellen Gigi Hadid (24) måtte nærmest opptre som en sikkerhetsvakt på catwalken.

En inntrenger som går under aliaset Marie Benoliel kom seg opp på catwalken. Diskret slo hun følge med supermodellene, før Hadid altså grep inn og fikk henne vekk.

Spøkefugl

Benoliel, hvis ekte navn er Marie S'Infiltre, er ifølge Sky News en spøkefugl som legger ut video av stuntene sine på Youtube. Der har hun drøyt 200 000 følgere.

Hun løp opp på catwalken i en mønstret drakt som tidligere har vært Chanels kjennemerke. Flere tilskuere fanget stuntet på kamera, noe som nå har gått verden rundt på kort tid.

Videoklipp viser at Gigi Hadid raskt ser kvinnen, og ytrer noen gloser. Så tar hun kvinnen i skulderen og eskorterer henne vekk.

- Vi kommer ikke til å gjøre noen stor greie ut av dette, sier en ikke navngitt talsperson for Chanel til CBS News.

Stemor fra Bærum

Søstrene Hadid er svært berømt og særlig Gigi og Bella har figurert på catwalker og magasinforsider verden over. I tillegg er deres far Mohamed en styrtrik eiendomsmogul, som i 2012 ble sammen med bærumskvinnen Shiva Safai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer