Niklas Baarli:

Måtte opereres: - Voldsomme greier

TV-profilen har operert kjeven.

OPERASJON: Niklas Baarli forteller at han gruet seg til operasjonen. Foto: Privat Foto: Privat
OPERASJON: Niklas Baarli forteller at han gruet seg til operasjonen. Foto: Privat Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-profil og radiovert Niklas Baarli (33) la søndag ut at han har gått gjennom en kjeveoperasjon, det skriver han på Instagram, hvor han deler flere bilder av seg selv.

Overfor Dagbladet forteller han at operasjonen var en beslutning han tok i samråd med det norske helsevesenet og legene på St. Olavs hospital i Trondheim. Tirsdag ble han operert.

- Dette var for å forhindre økende plager med hodevondter og økende feilstilling i kjeven, sier han.

Baarli legger ikke skjul på at han kjente litt på en økende puls før han skulle operere.

- Jeg tror alle gruer seg til en kjeveoperasjon, meg selv inkludert. Det er jo voldsomme greier. Formen er allerede ganske mye bedre, men jeg kan ikke spise noe annet enn flytende føde i mange uker, så det er jo en slags sk2023 win oppi alt, forteller han.

TV-profilen forklarer at han per nå snakker svært klønete og at han høres ut som en annen person. Det er derimot ikke så altfor lenge til vi får et gjensyn med han igjen.

- Jeg er etter planen tilbake på frokostshowet på P5 tirsdag 11. april, så det blir spennende å se om det er den oppblåste og lespende karakteren eller den vanlige Niklas som dukker opp, avlsutter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer