Tone Damli i «Hver gang vi møtes»:

Måtte rett på jobb etter bruddet: - Det var veldig heftig

Tone Damli måtte på direktesendt tv - samme dag som samlivsbruddet.

STERKT: Man kommer ikke unna tårer når man er hedersgjest i «Hver gang vi møtes». Lørdag kveld er det Tone Damlis tur til å fortelle sin historie. Den har ikke vært bare enkel. Foto: TV 2
STERKT: Man kommer ikke unna tårer når man er hedersgjest i «Hver gang vi møtes». Lørdag kveld er det Tone Damlis tur til å fortelle sin historie. Den har ikke vært bare enkel. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tone Damli (29) har i en årrekke vært en av landets mest kjente kvinner.

Hun havnet på en respektabel andreplass i andre sesong av «Idol», har gitt ut flere album og kommer stadig vekk fortsatt med ny musikk. Hos anmelderne har hun ikke vært noe favoritt, men låtene har solgt bra og er strømmet millioner av ganger.

Derfor er det ikke helt uten grunn at hun er med i «Hver gang vi møtes» på TV 2. Lørdag er hun hedersgjest, og historier om musikk, oppvekst og personlige problemer kommer på løpende bånd, mellom følsomme sangtolkninger av de andre gjestene.

Under middagen har hun allerede fortalt om oppvekst, utdanning og «Idol». Så var det duket for et langt mer alvorlig og komplekst tema. Med lyttelystne musikere rundt bordet, fortalte hun åpent om bruddet med skuespiller Aksel Hennie.

- Følte meg som Diana

- Det er kanskje noe av det vanskeligste jeg har vært igjennom. Fordi man har det jo dritt oppi det greiene der i utgangspunktet, og i tillegg skal alt være så synlig. Det var veldig heftig, fordi jeg hadde så mye som foregikk, forteller hun i programmet og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer