Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2017:

Måtte sjekke ut av «Paradise Hotel» to dager før finalen: - Jeg har alltid støttet ham. Så dolker han meg i ryggen

Røk etter hevn-seremoni.

RØK UT: Morten Botten er en av de deltakerne som har spilt mest gjennom årets sesong av «Paradise Hotel». I kveld røk han ut - kun to dager før finalen. VIDEO: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Deltakerne er inne i finaleuka på «Paradise Hotel», og i kveld ble den første finaleplassen delt ut.

Billetten gikk til Martine Lunde (21), men det hadde sin pris.

Hennes partner, Morten Botten (20) måtte nemlig sjekke ut av hotellet med det samme. Da billetten skulle deles ut kom en rekke av årets tidligere deltakere tilbake på hotellet. De skulle nemlig velge hvem de ønsket å gi billetten til.

Lunde fikk raskt to kuler, og det samme gjorde Andrea Sveinsdottir (20). Men da Aleksander Sæterstøl (20) skulle avgjøre det hele helt til slutt, falt valget hans på Lunde, som han i dag er kjæreste med.

- Gikk skeis

Det var en tydelig skuffet Botten som måtte forlate hotellet - kun to dager før finalen.

- Det er selvfølgelig kjipt å ryke så nært finalen. Jeg var så nær, men så gikk det skeis på slutten.

- Så du det komme?

- Nei, jeg trodde ikke Aleksander skulle legge kula foran meg, så jeg ble veldig overraska. Jeg så jo på ham som en av mine beste kompiser der inne, og jeg har alltid støttet ham. Så dolker han meg i ryggen, sier Botten til Seoghør.no.

20-åringen presiserer imidlertid at han ikke bærer noe nag til reality-kollegaen den dag i dag.

- Alle sammen spiller det spillet som er nødvendig for å overleve, sier han.

TÅREVÅTT: Andrè Ingvoldstad klarte ikke å holde tårene tilbake da han måtte forlate hotellet. Video: TV3 Vis mer

- Jeg måtte tenke

Sæterstøl forteller til Seoghør.no at han aldri ønsket å sende ut Botten, men at han likevel så seg nødt til å gjøre det.

- Jeg måtte tenke på hvem jeg virkelig ville se i finalen, og det var Martine, sier han.

20-åringen forteller at han hadde en baktanke ved valget.

- Jeg håpet at hvis jeg gjorde dette, så ville Martine ha mulighet til å redde meg inn igjen senere.

Ble kjærester

Da Lunde sjekket inn i uke to av årets sesong ble hun tatt godt imot av de andre deltakerne. Hun ble også fort tatt inn i varmen hos Sæterstøl som valgte henne til partner.

Etter kort tid utviklet partnerskap - og vennskap - seg til noe mer.

I dag er reality-kollegene kjærester, noe de holdt hemmelig i to måneder. Duoen er imidlertid ikke de eneste fra årets sesong som har funnet tonen under deltakelsen i reality-serien.

TILBUD: Aleksander Sæterstøl har fått mange forespørsler etter deltakelsen i «Paradise Hotel». Han har blant annet blitt tilbudt 400 000 kroner for å spille i homopornofilm. Video: TV 2 Vis mer

Morten og Sofie Nilsens (21) vennskap utviklet seg nemlig også til noe mer. Tidligere denne måneden kunne duoen røpe overfor Seoghør.no at de i dag er mer enn bare venner.

- Vi begynte å merke at vennskapet utviklet seg til noe mer inne på hotellet, så tidlig som i femte uke. Det er klipt bort mye av forholdet vårt ettersom begge nektet for at vi likte hverandre, som i hvert fall er min teori. Det er veldig rart å se forholdet vårt på tv, for vi hadde mye bedre kontakt enn hva seerne ser, sa Sofie til Seoghør.no.

Hele Norges coronakart