Peter Bubresko og Desta Marie Beeder:

Måtte skjerpe kleskoden etter klage

Klage fra seer førte til at «God morgen Norge» måtte stramme inn på kleskoden.

ULVETABBE: Programleder i «God Morgen Norge», Peter Bubresko, forteller hvorfor de nå har kleskode. Her sammen med sin nye makker, Desta Marie Beeder, på Gullrutens røde løper. Video: Ingrid Cogorno Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Peter Bubresko (42) har i en årrekke vært et av TV 2s faste profiler utad.

Etter å blant annet ha ledet ungdomsprogrammet «Waschera» sammen med TV 2-kollega Katarina Flatland (28), har han de siste åra vært en av programlederne på «God morgen Norge».

Der jobber han sammen med TV 2-profiler som Vår Staude, Espen Fiveland, og nå også kanalens tidligere værdame, Desta Marie Beeder (30).

Programlederne, som har loset mang en nordmann gjennom tidlige morgentimer, synes å alltid være stilfullt antrukket på tv-skjermen. Men sånn har det ikke alltid vært.

Da Dagbladet møtte Bubresko og Beeder på Gullruten-utdelingen 5. mai, forklarte nemlig førstnevnte at han mener han har skylden for at programmet fikk en strengere kleskode.

- Ble skremt

Ifølge 42-åringen var det nemlig et dårlig klesvalg av ham som førte til at TV 2 endret reglene for antrekk.

En av Bubreskos gensere falt nemlig ikke i smak hos en av «God morgen Norges» seere, og hun bestemte seg for å si fra hva hun syntes om TV 2-profilens valg av genser.

- Det var en stund i «God morgen Norge» hvor det var litt fri flyt av hva vi kunne ha på oss. Da jeg en dag gikk i en genser med et ulvemotiv, fikk jeg en sint mail av en dame fra Trysil-området som klagde fordi hun ble livredd. Hun var nemlig redd for ulv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer