Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Måtte skrive om «Børning 2» da Jenny Skavlan ble gravid

Spiller inn oppfølgeren nå.

(Dagbladet:) I forrige uke startet innspillingen av «Børning 2» i Fosnavåg i Møre og Romsdal, med blant andre Jenny Skavlan og Anders Basmo Christiansen på rollelista.

Skavlan, som i høst annonserte at hun venter sitt første barn i april, har ikke latt graviditeten stanse henne fra å spille i bilfilmen.

Men filmens produsent, John M. Jacobsen, sier til Dagbladet at manusforfatterne har måttet skrive Skavlans gravide mage inn i filmen.

Tilpasset rolle - Jenny skal fortsatt være med i filmen, men vi har måttet tilpasse rollen hennes til virkeligheten, sier Jacobsen.

Produsenten vil ikke avsløre hva slags forandringer de har måttet gjøre, men sier at publikum vil få svaret når filmen har premiere i oktober. «Børning 2» skal etter planen være ferdig innspilt før påske.

Jenny Skavlan har ikke svart på Dagbladets henvendelser i dag, men i forrige uke sa skuespilleren til TV 2 at hun ikke kan spille en like stor rolle i oppfølgeren som hun gjorde i den første «Børning»-filmen.

- Jeg vil nok dukke opp jevnlig gjennom filmen, og jeg hadde lyst til å kjøre mye selv. Jeg kjempet for det en stund, men av sikkerhetsmessige årsaker, så går ikke det. Jeg er ganske langt på vei, så jeg vet ikke helt hvordan det går om man tar med en syv-åtte måneder gravid dame på racing, sier Skavlan til TV 2.

La ut bilde I forrige uke la Skavlan ut et bilde fra innspillingen av filmen, der hun viser frem deler av den gravide magen.

- Nytt race, nye muligheter. Denne uka satte vi i gang med Børning 2!! Og denne gangen har jeg en liten blindpassasjer, skriver skuespilleren under bildet.

I filmen spiller Skavlan  karakteren Sylvia, som i «Børning» var en sentral del av flere av de ville bilscenene i filmen.

Den første «Børning»-filmen hadde premiere i 2014 og ble årets mest sette kinofilm. Lite er kjent om oppfølgeren, bortsett fra at handlingen nå er satt til vinteren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media