Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug:

- Måtte slå til

Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug setter sørlandsdrømmen på vent.

FLYTTER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har solgt leiligheten de kjøpte sammen. Nå avslører de hvor de flytter. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
FLYTTER: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug har solgt leiligheten de kjøpte sammen. Nå avslører de hvor de flytter. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne måneden kunne «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir (25) og Morten Dalhaug (27) fortelle til Dagbladet at de ikke hadde fått solgt leiligheten i Kristiansand, fire måneder etter at de først la den ut for salg.

Før helga kunne de imidlertid avsløre at etter en trøblete tid er boligen, som paret kjøpte sammen i april i fjor, endelig solgt.

- Det er så deilig, men det gikk plutselig kjemperaskt, sier Sveinsdottir til Dagbladet.

Som nevnt har paret forsøkt å selge siden i våres, men uten hell fram til nå - og nå går det fort i svingene.

- Jeg er litt stressa, for de nye eierene overtar allerede 20. oktober, forteller influenseren, og legger til at hun og samboeren så langt ikke har funnet seg noe nytt sted å bo.

Med under en måned til de må levere fra seg nøklene, har de imidlertid en reserveplan fram til de får kjøpt noe nytt.

- Vi flytter inn hos svigers i Lindesnes, så sånn sett er vi veldig heldige. Kunne vi ikke ha bodd hos dem hadde jeg nok vært enda mer stressa, sier Sveinsdottir.

Flytter fra Sørlandet

Da paret tidligere i år avslørte at de var på flyttefot, var det ønsket om større plass, hage og en oppgradering som var målet. Nå har de derimot gått bort fra de tankene, og har bestemt seg for å flytte til Oslo, hvor Sveinsdottir har bodd lenge tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer