Linnéa Myhre og «Kompani Lauritzen»:

Måtte slippe kontrollen: - Dritvanskelig

Åpner seg om oppholdet på Setnesmoen under «Kompani Lauritzen»-innspillingen.

ÅPEN: Forfatter og tidligere toppblogger Linnéa Myhre åpner seg om deltakelsen i «Kompani Lauritzen» - og utfordringene som fulgte med. Foto: Matti Bernitz/ TV 2
ÅPEN: Forfatter og tidligere toppblogger Linnéa Myhre åpner seg om deltakelsen i «Kompani Lauritzen» - og utfordringene som fulgte med. Foto: Matti Bernitz/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den andre sesongen av tv-suksessen «Kompani Lauritzen» er allerede godt i gang, og seerne har fått være vitne til både tunge toppturer, tøffe konkurranser og matmangel.

Sistnevnte problem kan sies å være svært tøft for deltakerne, som i lørdagens episode måtte gjennomføre en rekke heftige oppgaver på tom mage. For én av deltakerne er imidlertid matrutinene hakket mer utfordrende enn for resten.

Influenser, forfatter og samfunnsdebattant Linnéa Myhre (30) har vist seg å være en hard nøtt å knekke for befalet på Setnesmoen leir. For henne var det utfordringene rundt maten som ble det vanskeligste.

Myhre har gjennom åra vært åpen om sin kamp mot spiseforstyrrelse, og hun har blitt vidt hyllet for sin åpenhet. I en ny episode av podkasten «Venner av internett» forteller 30-åringen om opplevelsen av å være på Setnesmoen leir - med utfordringene det innebar.

- Mange rare rutiner

I podkasten forteller hun at det mest utfordrende for henne ved å takke «ja» til å være med på seersuksessen, var maten. 30-åringen gruet seg rett og slett til å ikke lenger ha kontroll på matrutinene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer