Morten Botten og Sofie Nilsen:

Måtte snu i døra på Slottet: - Dritflaut

Bloggeren og tv-profilen trodde hun var invitert på lunsj med kongen.

RUNDLURT: Det gikk ikke helt slik Sofie Nilsen hadde forestilt seg da hun ble «invitert» til julelunsj på Slottet. Video: Morten og Sofie @ YouTube. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sofie Caroline Nilsen (24) og Morten Botten (24) har siden «Paradise Hotel»-deltakelsen i 2017, blitt et profilert par i norsk offentlighet.

Foruten å invitere publikum hjem til seg via sosiale medier og i TV 2-serien «Bloggerne», har Nilsen og Botten en populær Youtube-kanal som blant annet består av å «pranke» hverandre. At noen av narrestrekene har vært mer uskyldig enn andre, er ikke til å legge skjul på.

- Det hele startet med at vi ønsket å gjøre noe morsomt. I begynnelsen var det forholdsvis enkle pek, men en dag tenkte jeg at jeg virkelig måtte ta den helt ut, sier Botten til Dagbladet, og fortsetter:

- Det er én ting jeg vet Sofie hater og virkelig har en fobi mot. Det er tær og tånegler. Så jeg tenkte at jeg skulle få henne til å spise en tånegl.

- Jeg ble illsint

Planen gikk ut på at Botten skulle lage en sandwich, som sørgelig nok besto av mer enn bare pålegg. Deretter gikk han på badet, klippet av en tånegl og la den diskret mellom brødskivene, før han serverte den til kjæresten.

Det var - kanskje ikke overraskende - ingen suksessoppskrift.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer