Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Chris Pratt:

Måtte spørre stjerna om å få lov til å fri

Får Arnold Schwarzenegger som svigerfar.

NY SVIGERFAR: Chris Pratt tok det tradisjonelle valget å spurte Arnold Schwarzenegger om lov til å gifte seg med datteren hans. De to skal allerede ha funnet tonen seg i mellom. Foto: NTB Scanpix
NY SVIGERFAR: Chris Pratt tok det tradisjonelle valget å spurte Arnold Schwarzenegger om lov til å gifte seg med datteren hans. De to skal allerede ha funnet tonen seg i mellom. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var i midten av januar den glade nyheten om at skuespiller Cris Pratt (39) hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, Katherine Schwarzenegger (29), kom.

I et nytt intervju forteller den nyforlovede skuespilleren om hvordan han gikk den tradisjonelle veien da han skulle fri til 29-åringen, og spurte faren hennes om lov til å få gifte seg med henne, ifølge Metro.

Pratt har tidligere vært gift i ni år med Anna Farris (42), som han fikk sønnen Jack (6) med. Duoen gikk hver til sitt i 2017.

Nervøs

Nå som skuespilleren skal gifte seg på nytt, er det ikke hvem som helst han får som svigerfar. Katherine er som kjent datteren til ingen ringere enn kroppsbygger, skuespiller og politiker Arnold Schwarzenegger (71).

39-åringen skal mildt sagt ha vært svært nervøs da han gikk til stjerna for å spørre om lov til å fri til Katherine.

LYKKELIGE: Chris og Katherine ser svært lykkelig ut om dagen. Her sammen i London i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Chris og Katherine ser svært lykkelig ut om dagen. Her sammen i London i slutten av januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GODE VENNER: Chris har sønnen Jack med Anna Farris. Eksparet har bevart vennskapet og kontakten etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Chris har sønnen Jack med Anna Farris. Eksparet har bevart vennskapet og kontakten etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg tror at alle som setter pris på tradisjoner og spør en far om datterens hånd i ekteskap, blir nervøse. Samtidig var det litt av skjønnheten ved det, sier han ifølge Metro.

- Jeg elsker han

Lite visste Pratt da han stilte det viktige spørsmålet, at hans kommende svigerfar allerede var en fan av ham. Det uttrykte nemlig Arnold Schwarzenegger allerede forrige uke, da han ble spurt om øyeblikket med 39-åringen, skriver nettstedet.

- Det var virkelig fantastisk. Hun (Katherine journ.anm.) er så lykkelig, de er begge lykkelige. Som jeg sa til han, «han er en veldig likandes fyr». Jeg elsker Chris - han er fantastisk.

- De ser veldig bra ut sammen og er veldig lykkelige sammen. Jeg ønsker dem begge all hell og lykke, fortsatte han.

De to turtelduene, som slapp nyheten selv i sosiale medier i januar, har foreløpig holdt detaljer om bryllupet tett til brystet, men skal angivelig bli smidd i hymens lenker til høsten.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve sterkt i troen med deg. Nå kjører vi på!», skrev Pratt på Instagram da han annonserte forlovelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

Nære etter bruddet

Det tok ikke lange tida før Pratts ekskone Anna Faris sendte sine lykkønskninger til paret.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjerna i kommentarfeltet til Instagram-innlegget som avslørte forlovelsen.

Pratt og Faris har bevart vennskapet etter skilsmissen, og de har begge lettet på sløret om tida etter bruddet.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, sa Pratt til Entertainment Weekly åtte måneder etter skilsmisse-nyheten, og la til:

OVERRASKER FANSEN: I en promovideo for Terminator-filmen klerddeArnold Schwarzenegger seg opp som karakteren sin og lurer fans på voksmuseet Madame Tussaud i Los Angeles. Video: Arnold Schwarzenegger / YouTube Vis mer Vis mer

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå.

Han ga ovennevnte uttalelser om lag et halvt år etter at Faris tok bladet fra munnen om skilsmissebeslutningen.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa Anna Faris til People i oktober 2017, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!