«Kompani Lauritzen»:

Måtte stoppe «Kompani»-fest

Politiet måtte ta grep under «Kompani Lauritzen»-fest.

FESTEN STOPPET: Politiet måtte ta grep under «Kompani Lauritzen»-fest. Foto: TV 2
FESTEN STOPPET: Politiet måtte ta grep under «Kompani Lauritzen»-fest. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til onsdag måtte politiet stoppe en fest med deltakere fra «Kompani Lauritzen» på Scandic Elgstua i Elverum. Politiet ble tilkalt etter at festbråket hadde blitt litt for høylytt og pågått litt for lenge.

Det skriver VG, men det var Hamar Arbeiderblad som omtalte saken først.

Kjendisene skulle feire at de var ferdig med innspillingen av det populære TV 2-programmet, da festen gikk litt over styr.

På Twitter meldte Politiet Innlandet selv klokka 03.26 natt til onsdag at de var blitt varslet:

«Politiet tilkalt for å avslutte en fest på et hotell, etter at festdeltakerne nektet å dempe seg etter anmodning fra de ansatte. Festen avsluttet».

- Bare å beklage

Til VG bekrefter kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, at enkelte av deltakerne fortsatte festen etter at avslutningsmiddagen til «Kompani Lauritzen»-produksjonen var over.

- Etter at den offisielle middagen tok slutt, skal noen ha fortsatt kvelden på et privat nachspiel. Der dukket politiet til slutt opp, festen ble fredelig avsluttet og alle kom seg i seng, skriver Dahl i en e-post, og legger til.

- Det er bare å beklage til dem som eventuelt fikk forstyrret nattesøvnen.

TV 2 svarte imidlertid ikke på hvor mange som deltok på nachspielet. Politiet vil heller ikke svare på hvem som var til stede på festen.

Hørte ikke etter

Til Dagbladet opplyser operasjonsleder Øyvind Bakken at politiet ble oppringt fra resepsjonen på et hotell angående støy i et følge. Festdeltakerne hadde ikke hørt på de ansatte ved hotellet, og derfor dro politiet til stedet og ba gjestene om å roe seg.

Han forteller at det var omtrent ti personer til stede. Etter politiet hadde gitt dem pålegg, hadde de roet seg.

En av årets deltakere er Vålerenga-profilen Jan Tore Kjær (52). Om han var til stede på festen er imidlertid uvisst.

- Det vet jeg ikke noe om. Du får ta å spørre noen andre, svarte han på spørsmål fra Dagbladet om festen.

Den tredje sesongen av «Kompani Lauritzen» er nettopp ferdig med innspillinga. Seerne må imidlertid vente til 2022 før konkurransen ruller over skjermen igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer