Måtte svare på rasismeanklager etter Bolt-bilde

Ellen DeGeneres' OL-spøk falt ikke i god jord hos enkelte.

FIKK KJEFT: Talkshowdronning Ellen DeGeneres ble møtt med rasismeanklager da hun delte et manipulert bilde av seg selv og friidrettsutøveren Usain Bolt. Foto: Ken McKay / ITV / REX / Shutterstock / NTB Scanpix
FIKK KJEFT: Talkshowdronning Ellen DeGeneres ble møtt med rasismeanklager da hun delte et manipulert bilde av seg selv og friidrettsutøveren Usain Bolt. Foto: Ken McKay / ITV / REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Dette er hvordan jeg skal løpe ærend framover».

Ordene tilhører et bilde talkshowdronning Ellen DeGeneres (58) delte med Twitter-fansen mandag, som har satt sinnene i kok hos enkelte.

Ifølge Huffington Post ble DeGeneres møtt med en storm av rasismeanklager da hun la fram sin egen versjon av et Usain Bolt-bilde, som har rundet internett de siste dagene.

- Slett rasistsøppeletPå bildet, som i sin originale form foreviger øyeblikket der friidrettsutøveren ser seg til siden og gliser like før målstreken i Rio, har tv-stjerna plassert sin egen kropp oppå på ryggen til gullvinneren.

Da kom beskyldningene.

«Trodde du det ville være morsomt å poste et bilde av deg selv sittende på ryggen til en mørkhudet mann? Det er det ikke. Slett dette rasistsøppelet», lyder én av de sinte kommentarene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer