Linnea Dale:

Måtte ta pause fra musikkarrieren: - Klarte ikke å ta vare på meg selv

Midt i ammetåka gir Linnea Dale ut nytt album. Det gir hun ektemannen æren for.

GJØR COMEBACK: Det har lenge vært stille fra musiker Linnea Dale. Fredag slapp hun ny singel, og en ny plate ligger klar. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
GJØR COMEBACK: Det har lenge vært stille fra musiker Linnea Dale. Fredag slapp hun ny singel, og en ny plate ligger klar. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det skjedde så mye, og jeg klarte ikke å ta vare på meg selv og finne ut av hva jeg egentlig ville. Jeg gikk meg litt vill. Du vet, sånn det ofte er i starten av 20-åra.

Det er snart ti år siden popgruppa Donkeyboy slo gjennom med låta «Ambitions». Med seg på laget hadde bandet Telemarks-jenta Linnea Dale (27), som to år tidligere, og bare 16 år gammel, hadde trollbundet norske tv-seere under «Idol».

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer