Casper Christensen:

- MDMA reddet livet mitt

«Klovn»-stjerna avslører at han for tre og et halvt år siden gikk i intensiv MDMA-terapi.

BRUTALT ÆRLIG: Den danske skuespilleren Casper Christensen (til venstre) forteller åpent om at han gikk i terapi hvor MDMA var en del av behandlingen. Her er han avbildet med skuespillerkollegen Frank Hvam i filmen «Klovn Forever». Foto: Mark Fellmann/TV 2
BRUTALT ÆRLIG: Den danske skuespilleren Casper Christensen (til venstre) forteller åpent om at han gikk i terapi hvor MDMA var en del av behandlingen. Her er han avbildet med skuespillerkollegen Frank Hvam i filmen «Klovn Forever». Foto: Mark Fellmann/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske skuespilleren og komikeren Casper Christensen (52) har gjort stor suksess i blant annet tv-serien «Klovn» og de tre filmene «Klovn - The Movie», «Klovn Forever» og «Klovn 3: The Final».

52-åringen har også vært å se i tv-serien «Unnskyld, Norge».

Om kort tid er han imidlertid også aktuell med sin nye biografi med navn «Casper». Boka handler ifølge han selv om svært personlige ting samt et budskap om at det aldri er for seint å endre livet sitt.

I forkant av utgivelsen av boka kommer imidlertid 52-åringen med en oppsiktsvekkende avsløring.

Var nysgjerrig

Christensen avslører nemlig at han for tre og et halvt år siden gikk i intensiv terapi hvor MDMA var involvert i behandlingen.

Ifølge Rustelefonen er MDMA virkestoffet i ecstasy, og er et rusmiddel som virker både sentralstimulerende og hallusinogent. Rusvirkningen kan beskrives som oppkvikkende, og gir forsterkede sanseinntrykk samt følelser av eufori og velvære.

MDMA står oppført på Narkotikalisten og er forbudt etter Narkotikaforskriften §5, hvilket forbyr tilvirkning, anskaffelse, omsetning, innførsel, utførsel, oppbevaring, besittelse og bruk av MDMA i Norge. Overtredelser straffes med hjemmel i Straffeloven, bruk straffes etter Legemiddelloven §24, med bøter eller fengsel inntil 6 måneder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer