Prins Philip:

Med pikant avsløring om prinsen

- Jeg tenkte «gud».

EKTEPAR: Det finnes uttallige bilder av dronning Elizabeth og prins Philip. Foto: Splash News/NTB
EKTEPAR: Det finnes uttallige bilder av dronning Elizabeth og prins Philip. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert

For snart to og et halvt år siden gikk britiske prins Philip bort. I løpet av sitt ekteskap med Storbritannias monark, nå avdøde dronning Elizabeth, ble han fotografert mer enn de fleste.

Nå kan fotograf Julian Calder, som fikk æren av å fotografere prinsen, røpe detaljer fra et møte med Philip. Og det er ikke hvilke som helst detaljer.

I en episode av Hello!s podkast «A Right Royal Podcast» forteller Calder om den gangen han skulle ta bilde av prinsen på kontoret hans.

- Jeg tok en gang et portrett av prins Philip på kontoret hans. Han stod der og jeg var ganske ung den gangen, minnes han ifølge Hello! Magazine.

TETT: Kronprinsparet har blitt fulgt av et kamerateam fra TV 2, noe som gir et tettere innblikk enn noen gang. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Videre forteller fotografen at da han så gjennom linsa, fikk han øye på en bok.

- Jeg tenkte «gud, rett bak det høyre øret hans er en bok - 'The Joy of Sex'». Jeg måtte si «prins Philip, skal vi flytte den?», forteller han videre.

Ifølge Calder skal prinsen ha ledd og fått en ansatt til å fjerne boken.

«The Joy of Sex» er skrevet av Dr. Alex Comfort og ble først utgitt i 1972.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Prins Philip gikk bort 9. april 2021, mens kona, dronning Elizabeth døde for ett år siden, den 8. september 2022.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer