Med rumpa bar på reklameinnspilling

Milla Jovovich (36) viste mer enn planlagt.

...UPS: Modell og skuespiller Milla Jovovich viste nok litt mer enn planlagt på innspillingen til en parfymereklame i New York denne uka. Foto: Stella Pictures
...UPS: Modell og skuespiller Milla Jovovich viste nok litt mer enn planlagt på innspillingen til en parfymereklame i New York denne uka. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Milla Jovovich (36) er ikke bare et kjent fjes for diverse science fiction-elskere der ute, hun er også en yndet fotomodell.

Denne uka stilte «Resident Evil»-stjerna på reklameinnspilling for kosmetikkmerket Avon i New York, men alt gikk ikke helt som planlagt for den ukrainske skjønnheten.

Idet motspiller Carlos Casia Grande løfter henne opp, flyr nemlig skjørtet til Jovovich opp og gir til syne modellens nakne bakdel.

Mens Jovovich svinger seg i armene til Casia Grande, sørger fotografene for å forevige øyeblikket.

Selv så ikke modellen ut til å ha fått med seg oppstyret da hun tvitret litt senere.

- Jeg filmer en ny reklamefilm for Avon, så jeg tvitrer mellom opptakene! Lol! skrev hun på mikrobloggnettstedet Twitter onsdag.

Tidligere på 2000-tallet var Jovovich en av verdens best betalte modeller. I 2004 toppet Milla, som blant annet har vært ansiktet til Mango og Etro, Forbes' liste over verdens rikeste modeller med en inntekt på 10,5 millioner dollar, eller nærmere 80 millioner norske kroner på ett år.