STOR STJERNE: Etter et tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer Vis mer

Megan Fox:

Megan Fox skal ha krevd væpnet ulvevakt i Norge

- Noen hadde advart henne.

I juni i fjor dukket filmstjerna Megan Fox (32) opp i Oslos gater, til fansens store overraskelse. Dagbladet møtte stjerna, som blant annet kunne fortelle at hun aldri hadde vært her før.

Norgesbesøket skyldte innspillingen av «Legends Of The Lost with Megan Fox», som hadde premiere i USA i desember. Stjerna spilte inn deler av materiale i Norge og tilbragte blant annet tid i Gaupesteinmarka, et naturreservat som strekker seg over kommunene Ski, Enebakk og Hobøl.

Ifølge Smaalenens Avis skal den amerikanske skuespilleren ha hatt spesielle krav da hun ankom Norge. Blant annet da hun ble informert om dyrelivet i skogen, krevde hun spesiell sikkerhet.

Krevde beskyttelse

Området hvor innspillingen fant sted tilhører gårdseier Jan Gjestang, som nå har uttalt seg om det celebre, uventede besøket - og Fox' spesielle krav.

- Noen hadde advart henne om at det kunne være ulv i området. Da hun hørte det krevde hun beskyttelse. Så da måtte den lokale representanten i all hast finne væpnede vakter som kunne passe på at det ikke kom ulv inn på området. Det er jo en litt uvanlig forespørsel her i Norge, så de klarte ikke finne noen. Da stilte jeg og sønnen min opp, med hver vår børse med patronene lengst nede i lommen, sier Gjestang til avisa.

Saken fortsetter nedenfor.

Stjerna ankom sammen med et følge på omtrent 15 personer, skriver avisa videre.

- Grunnen til at de valgte å komme akkurat hit er vel på grunn av det varierte skoglandskapet med raske vekslinger mellom dype mørke granskoger, myrer og åser. Det skulle være litt mystisk og skummelt, som passet til vikingtemaet for episoden de spilte inn, fortsetter Gjestang.

Første gang

Da Dagbladet møtte Fox i fjor sommer, avslørte hun at det var nettopp på grunn av innspillingen at hun var i Norge.

  • Se video av Megan Fox i Oslo øverst i saken!

- Vi filmer en reisedokumentarserie for en reisekanal i USA. Historien vi spiller inn her handler om en kvinnelig vikingkriger som ble gravd opp fra en vikinggrav, sa hun og fortsatte:

- Jeg koser meg her. Jeg har aldri vært her før. Det er veldig fint her, og det er veldig rent, sa hun og sammenliknet Oslo med Los Angeles, som hun ikke synes er like rent.

Fox kunne også røpe at hun hadde planer om å være i Norge i tre eller fire dager før turen gikk tilbake til Los Angeles der hun bor.