Megan Fox:

Megan Fox skal ha krevd væpnet ulvevakt i Norge

- Noen hadde advart henne.

STOR STJERNE: Etter et tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juni i fjor dukket filmstjerna Megan Fox (32) opp i Oslos gater, til fansens store overraskelse. Dagbladet møtte stjerna, som blant annet kunne fortelle at hun aldri hadde vært her før.

Norgesbesøket skyldte innspillingen av «Legends Of The Lost with Megan Fox», som hadde premiere i USA i desember. Stjerna spilte inn deler av materiale i Norge og tilbragte blant annet tid i Gaupesteinmarka, et naturreservat som strekker seg over kommunene Ski, Enebakk og Hobøl.

Ifølge Smaalenens Avis skal den amerikanske skuespilleren ha hatt spesielle krav da hun ankom Norge. Blant annet da hun ble informert om dyrelivet i skogen, krevde hun spesiell sikkerhet.

Krevde beskyttelse

Området hvor innspillingen fant sted tilhører gårdseier Jan Gjestang, som nå har uttalt seg om det celebre, uventede besøket - og Fox' spesielle krav.

- Noen hadde advart henne om at det kunne være ulv i området. Da hun hørte det krevde hun beskyttelse. Så da måtte den lokale representanten i all hast finne væpnede vakter som kunne passe på at det ikke kom ulv inn på området. Det er jo en litt uvanlig forespørsel her i Norge, så de klarte ikke finne noen. Da stilte jeg og sønnen min opp, med hver vår børse med patronene lengst nede i lommen, sier Gjestang til avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer