GOD KJEMI: Svensken Eric Saade forteller at det var veldig lett å spille forelska i Tone Damli i musikkvideo til låta «Imagine». Foto: Stella Pictures
GOD KJEMI: Svensken Eric Saade forteller at det var veldig lett å spille forelska i Tone Damli i musikkvideo til låta «Imagine». Foto: Stella PicturesVis mer

- Meget spesiell situasjon å være i

Den svenske kjekkasen Eric Saade (21) oppfordret Aksel til å ta vare på Tone.

(Dagbladet): Tone Damli Aaberge og den svenske artisten Eric Saade skapte store overskrifter da de spilte inn den heftlige musikkvideoen til «Imagine» på Ibiza.

I låta synger Saade og Damli om ulykkelig kjærlighet, der to mennesker er forelsket i hverandre, selv om de i sangen hadde kjæreste på hver sin kant. I videoen inneholder flere av scenene de to artistene i het omfavnelse eller Damli i bikini.

I dag er den svenske kjekkasen Eric Saade (21) i Oslo i forbindelse med Kreftforeningen og P4s konsertturné Vinterlyd.

Han har selvfølgelig fått med de siste dagers oppstyr og saker rundt Tone Damlis brudd med Aksel Hennie.

- Jeg har ingen kommentar til det, det handler om deres privatliv. Jeg har ikke snakket med henne ennå, sier Eric Saade til Dagbladet før pressekonferansen.

- Har du sendt henne noen støttemeldinger?

- Det har jeg kanskje gjort, men det er privat, sier han med et lurt smil.

 I OSLO:  Tone Damlis duettpartner Eric Saade har vært i Oslo noen få timer i dag i forbindelse med at han skal være en del av Kreftforeningens konsertturne Vinterlyd.
Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
I OSLO: Tone Damlis duettpartner Eric Saade har vært i Oslo noen få timer i dag i forbindelse med at han skal være en del av Kreftforeningens konsertturne Vinterlyd. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer

- Har du og Tone noen nye samarbeidsplaner på gang?

- Nei, det har vi ikke. Vi kjører solokarrierer nå. Tone er en god venn, sier Saade.

- Trenger ikke råd På lørdag står Tone Damli på scenen i svenske Melodifestivalen med Erik Segerstedt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Har du gitt henne noen råd?

- Det trenger hun ikke. Men hun burde holdt seg for god til å bytte Eric. Dette er en nedgradering. Hun burde holdt seg til den beste Eric, sier Saade fleipende om Segerstedt-duetten.

- Du er en kjent person i Sverige. Er det mulig å sette seg inn i det Tone Damli gjennomgår nå?

- Jeg tror jeg kan sette meg inn i det, men jeg vet ikke om alle kan det. Det er en meget spesiell situasjon å være i, med tanke på at det er hennes privatliv som blir en så stor offentlig sak, sier Saade.

Svenske aviser responderte på den heftige videoen paret spilte inn i fjor - med å starte en rykteflom om at de unge vakre artistene sammen hadde kjøpt leilighet sammen til 3,5 millioner.

HET OMFAVNELSE: Damli og svenske Eric Saade spiller lidenskapelig forelska i musikkvideoen. Foto: Eccentric Music
HET OMFAVNELSE: Damli og svenske Eric Saade spiller lidenskapelig forelska i musikkvideoen. Foto: Eccentric Music Vis mer

Tone var raskt ute på Twitter med å avkrefte ryktene.

- Lett å spille forelska Hun har flere ganger snakket om vennskapet til Saade. Og han har snakket om at det er lett å spille forelsket i Tone.

- Det er veldig lett å spille forelska i Tone. Fantastisk lett, faktisk. Det er nesten så man ikke må spille, sa han til Dagbladet da videoen var ferdiginnspilt.

- Er det nesten sånn at du ble litt betatt av henne?

- Ja, det er nesten så man blir det, faktisk, sa han.

Han er kun på et kort besøk i Oslo i dag og skal ikke treffe Tone Damli i løpet av de tre timene han er her.

Rykteflom I musikkvideoen spiller hun brud, men av den typen som forlater brudgommen ved alteret.

- «That's kind of funny», faktisk. Kanskje Aksel ble litt stressa? spøkte Saade om brudescena som ble spilt inn før forlovelsen.

- Aksel er heldig. Hun er verdens vakreste og herligste jente. Han må virkelig ta vare på henne, sa Saade til Dagbladet for et halvt år siden.

GOD TONE: Et svensk ukeblad ville ha det til at de to artistene hadde blitt samboere etter at de spilte inn musikkvideoen på Ibiza. Gode venner er de to i alle fall. Her fra en opptreden i Sverige et par dager etter at forlovelsen med Aksel Hennie ble kjent. Foto: Stella Pictures
GOD TONE: Et svensk ukeblad ville ha det til at de to artistene hadde blitt samboere etter at de spilte inn musikkvideoen på Ibiza. Gode venner er de to i alle fall. Her fra en opptreden i Sverige et par dager etter at forlovelsen med Aksel Hennie ble kjent. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saade kommer rett fra Mexico for å være med på vinterturneen til Kreftforeningen. Han gleder seg til å være med i Norge og ikke minst er han glad for å støtte kreftsaken.

Han har selv et personlig forhold til sykdommen.

- Både morfar og mormor ble rammet av kreft. Morfar døde, men mormor ble frisk etter å ha blitt behandlet. Det betyr mye for meg å være med på dette, sier Saade.