Meghan Markle:

Meghan blir nødt til å gå over lik på vei opp til alteret

Bokstavelig talt.

GIFTER SEG: Prins Harry av England gifter seg med Meghan Markle 19. mai. Vielsen skal være i St. George's Chapel. Her får du se hvordan det ser ut der. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ringer bryllupsklokkene i England, når prins Harry (33) og Meghan Markle (36) blir smidd i Hymens lenker i St. George's Chapel i Windsor Castle.

Flere medlemmer av den britiske kongefamilien er både døpt, gift og begravet i kapellet like utenfor London.

Bruden må derfor se seg nødt til å trå over en kongelig grav på vei til sin forlovede, da Henrik den åttende, som for fem hundre år siden ferdigstilte kirken, ligger begravd under en marmorplate i midtgangen.

Kapellet rommer 600 gjester, og er dekorert med spektakulære glassvinduer og flagg fra alle de nåværende ridderne i landet. Blant annet er brudgommens bror, prins William (35), representert med sitt eget flagg hengende i kapellet.

Kongelig etikette

Den amerikanske skjønnheten, som har vært nødt til å legge skuespillerkarrieren på hylla for å gifte seg med sin utvalgte, må ikke bare trå over menneskelevninger for å få bli en del av kongefamilien.

Saken fortsetter nedenfor.

Hun har den siste tida blant annet måttet indoktrineres i både kongelig etikette og protokoll, da hun med all sannsynlighet vil bli tildelt et hertugdømme av dronningen så snart hun er gift med prins Harry.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer