Megan og Harrys bryllup:

Meghan Markle gjorde som hertuginne Kate

Byttet kjole før festen.

KLARE FOR FEST: Det nygifte paret forlot Windsor slott for å reise videre til Frogmore House, der kveldens fest finner sted. Foto: NTB scanpix
KLARE FOR FEST: Det nygifte paret forlot Windsor slott for å reise videre til Frogmore House, der kveldens fest finner sted. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var høye forventinger til Meghan Markles (36) brudekjole i forkant av lørdagens bryllup i Windsor.

Hun endte opp med å gå for en klassisk kjole designet av den anerkjente britiske designeren Clare Waight Keller, som i fjor ble den første kvinnelige kunstneriske ansvarlige hos franske Givenchy.

Klokken 20 (norsk tid) ankom brudeparet Frogmore House for den store etterfesten, der prins Charles er kveldens vert.

Gjestene dro rett fra St. George's Hall i Windsor slott for lunsj, så videre til bryllupsfesten.

For denne mer private feiringen, der kun 200 personer er invitert, byttet bruden til en ny kjole. Den hvite, stroppeløse kjolen er designet av den anerkjente designeren Stella McCartney, ifølge Vanity Fair.

Hun hadde også byttet smykker, til et par øredobber og en nydelig ring med turkis sten. Ifølge Harper's Baazar er ringen fra avdøde prinsesse Diana.

Prins Harry hadde også selv byttet ut uniformen med en smoking.

Da prins William og hertuginne Kate giftet seg i 2011, overrasket også Kate med å skifte kjole i forkant av festen. Hun skiftet fra én Alexander McQueen-kjole til en annen.

KJOLEBYTTE: Meghan Markle og prins Harry var klare for bryllupsfest ved Frogmore House i Windsor. Bruden byttet til en vakker Stella McCartney-kjole før festen. Foto: NTB scanpix
KJOLEBYTTE: Meghan Markle og prins Harry var klare for bryllupsfest ved Frogmore House i Windsor. Bruden byttet til en vakker Stella McCartney-kjole før festen. Foto: NTB scanpix Vis mer
I STRÅLENDE HUMØR: Meghan og Harry vinket til tilskuerne da de forlot Windsor slott. Foto: NTB scanpix
I STRÅLENDE HUMØR: Meghan og Harry vinket til tilskuerne da de forlot Windsor slott. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spesiell betydning

Det var prins Harry som fraktet seg selv og bruden fra lunsjen og til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero, som er en elektrisk bil.

Det har vært lite informasjon rundt hvordan bryllupsfesten vil være. Den holdes imidlertid ved Frogmore House i Windsor, som ifølge Sky News er et helt spesielt sted for Meghan Markle og prins Harry.

De skal nemlig ha tilbrakt flere hyggelig stunder der sammen da de først begynte å date, blant annet med piknik i den enorme hagen.

Det var også her paret tok sine offisielle forlovelsesbilder.

Mobilforbud

Det er ventet at prins William vil holde en tale til paret under festen. Da det ble kjent at han skulle være Harrys forlover, sa han til BBC at han skulle benytte anledningen til å ta hevn.

Han hintet til spøkene Harry kom med i talen da William giftet seg med hertuginne Kate i 2011. Han fortalte gjestene blant annet at broren hans er svært lite romantisk, og lasset på med humoristiske historier.

Ifølge nettstedet Food & Wine skal det også vært mobilforbud under festen, slik at ingen private bilder fra festen blir delt i sosiale medier.

Flotte bilder fra en flott dag! ❤️💍😭 Vi gratulerer! 📷 NTB Scanpix

Et innlegg delt av Dagbladet (@dagbladet)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer