Prins Harry og Meghan Markle:

Meghan Markle og prins Harry er forlovet

Gifter seg til neste år.

PRINSELYKKE: Prins Harry har forlovet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle. Bryllupet er allerede til våren. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Prins Harry (33) er forlovet. Det skriver NBC News.

Hans utkårede er amerikanske Meghan Markle (36), som har gjort seg bemerket som skuespiller i serien «Suits».

«Hans Kongelige Høyhet prins Henry av Wales og Ms. Meghan Markle har forlovet seg og skal gifte seg», heter det i en melding fra Kensington Palace.

Gifter seg til sommeren

I meldingen fra Kensington står det at de gleder seg over å kunngjøre forlovelsen, og at bryllupet vil finne sted våren 2018. Paret møter pressen senere i dag, og vil også dukke opp i et tv-intervju sammen.

De forlovet seg i London tidligere i november, og prinsen har informert dronningen og andre i familien om den hyggelige nyheten.

Han har også spurt kjærestens foreldre om lov, står det i kunngjøringen. Det har det gått rykter om i flere måneder, og det står ikke noe i annonseringen om når han spurte svigerforeldrene.

Paret skal bo i Nottingham Cottage, som er en del av Kensington Palace. Dette etter at det i flere måneder har gått rykter om hvor de skal bo, om de er forlovet og når et eventuelt bryllup vil skje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer