Meghan Markles familie:

Meghan Markles halvsøster tordner mot prins Harry

Utsagn om familien får Samantha Grant til å se rødt.

FÅR KRITIKK: Etter at prins Harry kom med en uttalelse om familiære forhold under et radioprogram for kort tid siden, har halvsøsteren til Meghan Markle gått ut og kritisert den britiske prinsen. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Etter at prins Harry kom med en uttalelse om familiære forhold under et radioprogram for kort tid siden, har halvsøsteren til Meghan Markle gått ut og kritisert den britiske prinsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For kort tid siden gjestet britiske prins Harry (33) BBCs radioprogram «Today», hvor han avslørte detaljer rundt årets julefeiring.

Den nyforlovede 33-åringen kunne blant annet fortelle at han tilbrakte jula sammen med Meghan Markle (36), der paret bodde hos hertuginne Kate (35) og prins William (35) i forbindelse med sitt besøk hos dronning Elizabeth (91) på Sandringham.

- Familien hun aldri har hatt

Markle deltok blant annet på julemesse sammen med den britiske kongefamilien, og prins Harry legger ikke skjul på at han er stolt av å se hvordan forloveden tilpasser seg sin nye hverdag.

- Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun tilpasser seg raskt, og jeg antar at vi er familien hun aldri har hatt, fortalte prinsen i radioprogrammet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer