Prins Harry gifter seg:

Meghan Markles nye liv: Dette må hun ofre

Må bosette seg i London, lære seg kongelig etikette og legge skuespillerkarrieren på is.

GIFTEMÅL NESTE: Prins Harry (33) og Meghan Markle (36) møtte pressen mandag ettermiddag, etter nyheten om at de skal gifte seg til våren. Video: AP / Foto: NTB/Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går formiddag kunngjorde det britiske kongehuset at prins Harry (33) skal gifte seg med den amerikanske skuespillerkjæresten Meghan Markle (36).

Forlovelsen kommer etter flere måneder med spekulasjoner, der Markles karrierenedtrapping var blant faktorene som fikk ryktemølla til å spinne. 36-åringen valgte å si opp jobben i den populære TV-serien «Suits» tidligere denne måneden, og har begynt å holde en lavere og annerledes profil på sosiale medier.

Færre (eller ingen?) skuespillerjobber og et internett-stilskifte er langt fra de eneste omveltningene Markle må gjennom før hun skal giftes inn i et av verdens mest konservative kongehus.

- Store endringer

For selv om prins Harry har gitt uttrykk for at han ønsker å modernisere det britiske monarkiet, er det ikke til å stikke under stol at Markle, i likhet med andre kongelige medlemmer uten blått blod, vil få en helt ny hverdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer