Meghan McCain: - Jeg skulle ønske Ivanka ikke var der

John McCains datter legger ikke skjul på at hun skulle ønske hennes fars minneseremoni hadde blitt avholdt uten deltakelse fra Trump-familien.

HOLDT TALE: Meghan McCain sier at hun skulle ønske at Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner ikke hadde vært til stede under farens minneseremoni. Foto: NTB scanpix
HOLDT TALE: Meghan McCain sier at hun skulle ønske at Ivanka Trump og ektemannen Jared Kushner ikke hadde vært til stede under farens minneseremoni. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor døde tidligere presidentkandidat og Arizona-senator John McCain (81) som følge av aggressiv hjernesvulst.

På tross av at han var republikaner, var han en av president Donald Trumps aller argeste kritikere. Derfor var mange svært overrasket over at Trumps datter Ivanka dukket opp i minneseremonien for ham i Washington, sammen med ektemannen Jared Kushner.

- En hellig stund

En av dem som ble aller mest overrasket var McCains datter, Meghan McCain. I et intervju på talkshowet «The Late Show With Stephen Colbert» forteller hun at hun helst hadde sett at de ikke hadde vært til stede.

- Jeg skulle ønske at de av respekt hadde valgt å ikke komme, om ikke for noe annet så av respekt for meg. En begravelse er åpenbart en hellig stund, og jeg trodde at familien min hadde gjort det klart, eller i det minste at jeg hadde, at Trump-familien ikke er velkommen i mitt nærvær, og at min far hadde vært veldig klar på avstanden mellom McCain-familien og Trump-familien, så jeg ble overrasket da de var der, sier McCain, ifølge Washington Post.

Under minneseremonien holdt Meghan McCain en tale der hun regelrett ydmyket Donald Trump. Hun uttalte blant annet at faren var en «stor mann» og oppfordret andre til å leve etter hans eksempel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer