Hertuginne Meghan og prins Harry:

Meghan og Harry med oppgjør

Hertuginne Meghan og prins Harry deltok tirsdag på hvert sitt toppmøte.

KLAR TALE: Både hertuginne Meghan og prins Harry var klar i sin tale denne uka. Foto: Dominic Lipinski/Reuters/NTB
KLAR TALE: Både hertuginne Meghan og prins Harry var klar i sin tale denne uka. Foto: Dominic Lipinski/Reuters/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) ga hverandre sitt «ja» i 2018, har de måttet tåle å høre både det ene og det andre om seg selv og ekteskapet.

Faktisk var reaksjonene mange på prinsens valg av kone allerede før hun gikk opp kirkegulvet.

Paret har fra tid til annen slått tilbake mot de groveste påstandene mot seg, men kommenterer overhodet ikke alt som skrives om dem på en daglig basis.

- Burde ha advarsel

Tirsdag kveld tok imidlertid både Harry og Meghan et realt oppgjør med pressen, noe de gjorde under hvert sitt toppmøte i New York.

Under The New York Times DealBook toppmøte gikk Meghan særlig hardt ut mot tabloidpressen, med en klar oppfordring til de som hørte på henne.

Etter at programleder Ross Sorkin fortalte at han har lest mye om Meghan som sjef for Archewell i pressen, svarte hertuginnen følgende ifølge People:

- Vel, først av alt så ber jeg deg om å ikke lese tabloidpressen. Jeg mener at det ikke er sunt for noen. Jeg håper at en dag så komme de (tabloidpressen journ.anm) med en advarsel slik som sigaretter gjør, «Dette er giftig for din mentale helse».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.