Hertuginne Meghan og prins Harry:

Meghan og Harrys dåpsplaner vekker harme

Lille Archies dåp blir etter alt å dømme en svært privat affære.

STOLTE FORELDRE: Det var et lykkelig hertugpar som viste lille Archie fram for verden to dager etter fødselen. Neste helg skal han angivelig døpes i en privat seremoni. Foto: NTB Scanpix
STOLTE FORELDRE: Det var et lykkelig hertugpar som viste lille Archie fram for verden to dager etter fødselen. Neste helg skal han angivelig døpes i en privat seremoni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 6. mai ble hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) foreldre til sitt første barn, da sønnen Archie kom til verden. To dager senere så en hel verden nok en gang til Storbritannia, da hertugparet stolt viste fram barnet for pressen for aller første gang.

Siden den gang har hertugparet fått kritikk for en rekke valg de har tatt knyttet til den knapt to måneder gamle babyen.

De er nemlig ikke redd for å bryte kongelige tradisjoner - og mange rojale fans reagerte da Meghan valgte å droppe det ikoniske fødselsbildet på sykehustrappa etter fødselen - et tradisjonsrikt øyeblikk som pleier å vise det første glimtet av den britiske kongefamiliens nye tilskudd.

- Har krevd privat dåp

Hetrugparet ser ut til å gå sine egne veier når det gjelder oppfostringen av Archie - også når det kommer til den nært forestående dåpen til den lille hjerteknuseren.

Når lille Archie skal døpes neste helg, vil det etter alt å dømme foregå i en lukket og privat seremoni. Ifølge The Times skal hertugparet nemlig ha krevd en privat dåpsseremoni - noe som har fått kongelig fans til å se rødt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer