Meghan og Harrys rørende gest

Avdøde prinsesse Dianas søsken var blant dem som fikk vite om fødselen aller først.

FØDSEL: Mandag 6. mai kom endelig babyen til Prins Harry og Hertuginne Meghan av Sussex til verden. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Få kjente til detaljene rundt fødselen av hertuginne Meghan (37) og prins Harrys (34) første barn. Først rundt ti timer etter at deres sønn ble født mandag morgen, delte de nyheten med offentligheten.

Aller først fikk de nybakte foreldrenes aller nærmeste vite om nyheten. Slik tradisjonen er, skal dronning Elizabeth være den første i rekken, i tillegg til barnets bestefar Charles og hans kone Camilla, prins William og hertuginne Kate.

Men her gjorde Harry og Meghan noe som får oppmerksomhet i tabloidpressen: De valgte nemlig å inkludere prinsesse Dianas søsken blant dem som fikk vite om fødselen aller først. Det kom fram i en pressemelding fra Det britiske kongehuset mandag.

Betyr mye

I pressemeldingen står det nemlig at nevnte personer, samt Lady Jane Fellowes, Lady Sarah McCorquodale og Earl Spencer var «informert og overlykkelige over nyheten».

Britiske medier omtaler dette som en rørende gest til avdøde Diana.

- Virkelig flotte nyheter i dag. Gratulerer så mye! skrev Spencer i tillegg på Twitter.

Prinsesse Diana døde som kjent i en bilulykke i Paris i 1997, da Harry bare var 12 år gammel. Den britiske prinsen har aldri lagt skjul på hvordan morens bortgang har preget livet hans, og snakket blant annet om den tragiske hendelsen i 2016.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer