Hertuginne Meghan:

Meghan ut mot kongefamilien

- Det er mye som er gått tapt allerede, sier hertuginne Meghan i det ferske klippet.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause når de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange som er spente i forkant av prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) første intervju siden de trakk seg tilbake fra kongefamilien i fjor.

Søndag skal de altså snakke ut for første gang, og det er ventet at de vil innom temaer som alt fra å bli kongelig, ekteskap, morskap, filantropisk arbeid til hvordan Meghan håndterer livet under intenst offentlig press.

Allerede har det kommet noen drypp om hva vi kan vente oss, og torsdag morgen ser det ut til at vannkrana fremdeles lekker.

Tidligere denne uka skrev The Times at flere ansatte ved Hoffet har hevdet at Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

Hertuginnen har på sin side ment at det ikke er noe hold i beskyldningene mot henne, men Kongehuset er åpenbart bekymret for anklagene mot Meghan. Det sa de selv i en uttalelse onsdag kveld.

- Mye er gått tapt

Hva som er ståa mellom hertugparet av Sussex og resten av den britiske kongefamilien er det ikke lett å bli klok på, men i et nytt promo-klipp fra det kommende intervjuet, forklarer Meghan at hun ikke kunne forbli taus, spesielt hvis kongefamilien spiller en aktiv rolle i å videreføre løgner om henne, skriver Sky News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer