Thomas Markle Jr.

Meghans bror angrer

Omtaler skandalebrev som «sin største feil».

LEGGER SEG FLAT: Hertuginne Meghans bror, Thomas Markle Jr., har tidligere gått kraftig ut mot henne - særlig i forkant av bryllupet med prins Harry. Nå angrer han. Foto: Neil Hall/ UPI/ Shutterstock/ NTB
LEGGER SEG FLAT: Hertuginne Meghans bror, Thomas Markle Jr., har tidligere gått kraftig ut mot henne - særlig i forkant av bryllupet med prins Harry. Nå angrer han. Foto: Neil Hall/ UPI/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forkant av det kongelige bryllypet i 2018 - hvor prins Harry (37) fikk sin Meghan Markle (40) - var det mildt sagt mye ståhei. Spesielt uttalelser fra sistnevntes familie og at faren hennes, Thomas Markle (77), droppet å møte, fikk mye spalteplass i pressen, særlig i britiske tabloider.

Lite visste trolig Meghan og Harry at det bare var starten på hva de hadde i vente. Helt siden de ga hverandre sitt ja har nemlig meningene om dem vært mange, og kritikken har haglet.

Meghans bror, Thomas Markle Jr. (55), er også blant dem som ikke akkurat har valgt varme ord i beskrivelsen av hertugparet - spesielt søstera.

- Ikke for seint å snu

Det var nemlig like før det kongelige bryllupet at Thomas Markle Jr. sendte et håndskrevet brev til prins Harry der han blant annet skrev at det ikke var for seint å snu.

Han skrev også at Meghan «åpenbart ikke er den rette kvinnen for ham».

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Denne uka har imildertid pipa fått en helt annen lyd, og Markle Jr. gir uttrykk for at han legger seg flat og angrer på det han skrev. Det gjør han i en episode av den australske utgaven av «Big Brother VIP».

ELEKTRISK BIL: Etter lunsjen kjørte prins Harry seg selv og bruden til bryllupsfesten i en Jaguar E-Type Concept Zero. Video: Kensington Palace via CNN Vis mer

Angrer

«Kjære Meghan og Harry. Først av alt vil jeg si til dere begge at jeg fra innerst i hjertet beklager for det grusomme, slemme brevet jeg skrev i forkant av bryllupet deres», skriver han i et nytt brev, som han ifølge PageSix leste opp i mandagens episode.

«Jeg vil at dere begge skal vite at det ikke kom fra den ekte personen jeg er, men fra en veldig mørk, ødelagt del av hjertet mitt. Jeg er ikke en slem person i det hele tatt, og jeg har mer kjærlighet å gi», fortsetter han.

Videre avslører kjendisbroren at han var såret da han sendte brevet i 2018, etter at Meghan skal ha omtalt ham som «fjern familie».

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet. Vis mer

«Jeg var veldig såret og forvirra fordi vi hadde et fantastisk bånd og forhold som vi delte i oppveksten, og det eneste jeg kunne gjøre var å sette opp en vegg og beskytte hjertet mitt. Jeg vet at det var barnslig og feil, og jeg innser det», fortsetter han, og legger til at livet hans ble snudd på hodet da søstera innledet forholdet med den britiske prinsen.

Markle Jr. omtaler brevet som sin største feil, og forteller at han ville skrudd tida tilbake hvis han kunne.

Meghans bror er ikke den eneste i familien henne som har gått offentlig ut mot henne. Det har blant andre søstera Samantha Markle også gjort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer