Thomas Markle Jr.

Meghans bror angrer

Omtaler skandalebrev som «sin største feil».

LEGGER SEG FLAT: Hertuginne Meghans bror, Thomas Markle Jr., har tidligere gått kraftig ut mot henne - særlig i forkant av bryllupet med prins Harry. Nå angrer han. Foto: Neil Hall/ UPI/ Shutterstock/ NTB
LEGGER SEG FLAT: Hertuginne Meghans bror, Thomas Markle Jr., har tidligere gått kraftig ut mot henne - særlig i forkant av bryllupet med prins Harry. Nå angrer han. Foto: Neil Hall/ UPI/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I forkant av det kongelige bryllypet i 2018 - hvor prins Harry (37) fikk sin Meghan Markle (40) - var det mildt sagt mye ståhei. Spesielt uttalelser fra sistnevntes familie og at faren hennes, Thomas Markle (77), droppet å møte, fikk mye spalteplass i pressen, særlig i britiske tabloider.

Lite visste trolig Meghan og Harry at det bare var starten på hva de hadde i vente. Helt siden de ga hverandre sitt ja har nemlig meningene om dem vært mange, og kritikken har haglet.

Meghans bror, Thomas Markle Jr. (55), er også blant dem som ikke akkurat har valgt varme ord i beskrivelsen av hertugparet - spesielt søstera.

- Ikke for seint å snu

Det var nemlig like før det kongelige bryllupet at Thomas Markle Jr. sendte et håndskrevet brev til prins Harry der han blant annet skrev at det ikke var for seint å snu.

Han skrev også at Meghan «åpenbart ikke er den rette kvinnen for ham».

Denne uka har imildertid pipa fått en helt annen lyd, og Markle Jr. gir uttrykk for at han legger seg flat og angrer på det han skrev. Det gjør han i en episode av den australske utgaven av «Big Brother VIP».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer