Meghan og Harrys bryllup:

Meghans far ber slektningene «holde kjeft»

Enkelte av Meghan Markles slektninger er glad i å snakke med pressen. Nå får de beskjed om å holde kjeft.

HERTUGPARET: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle giftet seg lørdag med prins Harry. Markle er nå hertuginne av Sussex, og prins Harry er hertug av Sussex. Foto: NTB scanpix
HERTUGPARET: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle giftet seg lørdag med prins Harry. Markle er nå hertuginne av Sussex, og prins Harry er hertug av Sussex. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Meghan (36) og prins Harry (33) skulle sende invitasjoner til bryllupet, droppet hertuginnen flere av sine familiemedlemmer fra gjestelista. En av årsakene til det var trolig på grunn av hennes frittalende familie fra hjemlandet.

En som var invitert, men som ikke kunne komme i bryllupet på grunn av helseproblemer, var brudens far, Thomas Markle.

Han forteller i et intervju med TMZ at han så seremonien på TV og forteller at han synes den var fin.

- Jeg vil alltid være lei meg for at jeg ikke var i stand til å være der og å ikke være i stand til å holde min datters hånd, sier Markle til nettstedet.

KOM IKKE: Meghans far, Thomas Markle, skulle i utgangspunktet følge datteren til alters. Han kunne ikke delta grunnet en hjerteoperasjon. Foto: NTB Scanpix
KOM IKKE: Meghans far, Thomas Markle, skulle i utgangspunktet følge datteren til alters. Han kunne ikke delta grunnet en hjerteoperasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hold kjeft

Han forteller videre at han synes seremonien var nostalgisk og sier at den vekket gamle minner.

- Når du ser barnet ditt blir gift, går hver tanke gjennom hodet, hvert minne fra den dagen hun ble født og første gangen jeg holdt henne, sier han, og forteller at han har sendt dattera SMS hvor han forteller at han er glad i henne.

Flotte bilder fra en flott dag! ❤️💍😭 Vi gratulerer! 📷 NTB Scanpix

A post shared by Dagbladet (@dagbladet) on

Det var to dager før bryllupet det ble bekreftet at hertuginnens far ikke kunne delta på grunn av en hjerteoperasjon. Brudgommens far, prins Charles, fikk derfor oppdraget om å følge svigerdattera til alters.

Enkelte slektninger av Meghan har vært glad i å snakke om henne til pressen. I intervjuet med TMZ gir Thomas Markle slektningene klar beskjed:

- Nå skal jeg be for at Harry og Meghan kan dra på en fin bryllupsreise for å hvile og slappe av, og at samtlige av mine slektninger holder kjeft om alt, sier han.

KYSS PÅ TRAPPA: Meghan og Harrys første kyss som mann og kone. Video: AP Vis mer

Svartelistet

Ingen navn blir nevnt i artikkelen til nettstedet, men det er liten tvil om at det i hvert fall er snakk om halvsøstera Samantha Grant (52). Verken hun eller halvbroren Thomas Jr. Markle (51) eller deres barn ble invitert til bryllupet.

Grant har selv sagt til svenske Expressen tidligere har hun ikke har hatt kontakt med halvsøstera på over tre år. Det har imidlertid ikke stoppet henne fra å snakke om henne til pressen. Grant har blant annet kritisert prins Harry, som før jul sa at kongefamilien «er en familie hun aldri har hatt». Hun skriver også på ei bok som har fått tittelen «The Diary of Princess Pushy’s Sister».

MOR TIL STEDE: Doria Ragland, moren til Meghan, var til stede i bryllupet. Foto: NTB scanpix
MOR TIL STEDE: Doria Ragland, moren til Meghan, var til stede i bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om Meghans far ber om at slektningene skal slutte å snakke om dattera til pressen, har han selv skapt overskrifter.

Den britiske storavisa Mail on Sunday hevder å ha bevis for at Thomas Markle har samarbeidet med paparazzifotografer. TMZ meldte dagen etterpå at han trakk seg som følge av det angivelige samarbeidet.

Ifølge nettstedet skal han ha vært redd for at hendelsen gjorde datteren flau.

Sa ja

Lørdag ga Meghan Markle og prins Harry hverandre sitt ja i St. George kapell på Windsor slott utenfor London. Over 100 000 personer var til stede utenfor slottet for få noen glimt av det nygifte brudeparet mens de kjørte gatelangs.

Markle er nå hertuginne av Sussex og prins Harry hertug av Sussex.

Bryllupet har vært et av de mest omtalte i moderne historie, og det var knyttet store forventninger til både valg av brudekjole, vielse og hvem som sto på gjestelista.

Det var høy stjernefaktor blant gjestene som ankom kapellet lørdag formiddag. Flere av gjestene var skuespillere Meghan spilte mot i den amerikanske TV-serien «Suits», samt en rekke andre kjendiser som David og Victoria Beckham, talkshowdronningen Oprah Winfrey, skuespiller George Clooney og kona Amal og sangeren James Blunt. Også nordmannen Inge Solheim var invitert.

MEDIENE SIER: Se hva de britiske overskriftene var, timer før Harry og Meghan giftet seg i Windsor. Video: Emilie Rydning Vis mer Vis mer

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer