Samantha Markle med ny bok:

Meghans søster: - Hun var kontrollerende

Hertuginne Meghan får så hatten passer i halvsøsteras nye bok.

FÅR GJENNOMGÅ: Samantha Markle, hertuginne Meghans halvsøster, har sluppet ny bok. Der kommer hun med en rekke avsløringer om søstera. Foto: Splash news / NTB
FÅR GJENNOMGÅ: Samantha Markle, hertuginne Meghans halvsøster, har sluppet ny bok. Der kommer hun med en rekke avsløringer om søstera. Foto: Splash news / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden prins Harry (36) og hertuginne Meghans (39) forhold ble kjent for verden, har Meghans halvsøster Samantha Markle (56) uttalt seg vidt og bredt om den berømte søstera.

Etter at hertugparet ga hverandre sitt ja i 2018 har nemlig ikke Samantha sett seg tilbake, og hun har gjennom åra tjent fete summer på avsløringer og detaljer om den tidligere «Suits»-stjerna.

Nå har hun også sluppet ei ny bok, «The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1», og det kan dermed se ut til at det er lite fred å få for hertuginnen i tida framover.

- I motsetning til sladder og nyhetsrykter er ikke boka laget for å angripe søstera mi, har hun tidligere uttalt til Us Weekly.

«Nedsettende og kontrollerende»

Halvsøstera skriver nemlig om alt fra Meghans første ekteskap, til forholdet til faren og ekteskapet med prins Harry, ifølge In Touch Weekly.

Hun tar også et dypdykk i hennes tidligste minner av hertuginnen, som hun blant annet forteller «fikk alt hun ville ha og trengte» fra faren, Thomas Markle (76), som barn.

«Jeg kan ikke huske å noen gang ha hørt pappa si nei til Meg (Meghan journ.anm.), om noe som helst», skriver hun, og legger til at hun la godt merke til at hertuginnen ble mer krevende med alderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer