Melanie Chisholm «Sporty Spice»:

Mel C åpner opp om alvorlig Spice Girls-fortid

- Det var en helt vill periode av livet mitt.

90-TALLSHELTER: Fra venstre: Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
90-TALLSHELTER: Fra venstre: Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med låten «Wannabe».

Jentegruppa, bestående av Melanie Chisholm «Sporty Spice» (42) Melanie Brown «Scary Spice» (41), Emma Bunton «Baby Spice» (40), Geri Halliwell «Ginger Spice» (44) og Victoria Beckham «Posh Spice» (42), var en av 90-tallets mest populære band.

Nå avslører imidlertid Mel C at ikke alt var like rosenrødt som det kanskje fremsto.

- Jeg ble med i Spice Girls da jeg var 20 år, og det var en helt vill periode av livet mitt. Jeg utviklet spiseforstyrrelser, sier Chisholm til BBC, ifølge Contact Music.

- Veldig selvbevisst

Det er bare kort tid siden 42-åringen åpnet opp om den vonde fortida, og i et intervju med Event magazine i september, forklarte Chisholm at hun også slet med depresjon under bandets storhetstid.

- Jeg var konstant i rampelyset, og ble fotografert hele tiden. Det førte til at jeg ble veldig selvbevisst i forhold til egen kropp, sier hun til BBC.

Mel C forklarer videre at hun lenge levde i en slags fornektelse, men at ønsket om å bli frisk alltid var til stede. Selv fant hun mye hjelp i interessen for trening og idrett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer