Melania Trump:

Melania Trump innlagt på sykehus

USAs førstedame Melania Trump har gjennomgått en nyreoperasjon, opplyser Det hvite hus.

INNLAGT PÅ SYKEHUS: USAs førstedame Melania Trump er innlagt på sykehus og har gjennomgått en nyreoperasjon, opplyser Det hvite hus. Foto: NTB scanpix
INNLAGT PÅ SYKEHUS: USAs førstedame Melania Trump er innlagt på sykehus og har gjennomgått en nyreoperasjon, opplyser Det hvite hus. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Operasjonen var vellykket og det var ingen komplikasjoner, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus, som beskriver tilstanden hennes som ufarlig.

Melania Trump blir værende på sykehuset i om lag en uke, bekrefter Melania Trumps talsperson, Stephanie Grisham.

«Denne morgenen gjennomgikk førstedame Melania Trump en emboliseringsprosedyre for å behandle en godartet tilstand av nyrene. Prosedyren var vellykket og det var ingen komplikasjoner. Mrs. Trump er på Walter Reed National Military Medical Center og vil trolig forbli der i en uke», heter det i uttalelsen, ifølge People.

Grisham forklarer videre at Donald Trump ikke var til stede under konas operasjon, men at det forventes at han vil besøke sykehuset innen kort tid.

Ifølge CNN er Trump den første av USAs førstedamer som har gjennomgått en på stor operasjon under sin tid på Det hvite hus, siden Nancy Reagan gjennomgikk en mastektomi i 1987.

Rosalynn Carter gjennomgikk også en operasjon for å fjerne en godartet klump fra brystet i 1977, og uker etter at Betty Ford ble førstedame i 1974, ble hun diagnostiert med brystkreft om måtte gjennomgå en mastektomi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer