Victoria Silvstedt og Melania Trump:

Melania Trumps ukjente fortid med svensk Playboy-modell

- Jeg husker at vi pleide å løpe opp og ned trappene, fordi vi hadde spist for mye iskrem.

DELER SAMME FORTID: Svenske Victoria Silvstedt (t.h.) og Melania Trump bodde sammen i Paris på midten av 1990-tallet, da de begge var i 20-årene. I dag er sistnevnte som kjent gift med USAs president, Donald Trump. Foto: NTB scanpix
DELER SAMME FORTID: Svenske Victoria Silvstedt (t.h.) og Melania Trump bodde sammen i Paris på midten av 1990-tallet, da de begge var i 20-årene. I dag er sistnevnte som kjent gift med USAs president, Donald Trump. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I dag er hun gift med verdens mektigste mann, USAs president Donald Trump (71). På 1990-tallet jobbet Melania Trump (47) derimot som modell i Europa, under navnet Melania Knauss.

Og på den tiden stiftet hun bekjentskap med en annen modellspire, nærmere bestemt svenske Victoria Silvstedt (42), som etter hvert skulle bli en berømt Playboy-modell.

I den svenske podkasten «Cancerpodden» forteller Silvstedt at hun flyttet inn i samme leilighet som Melania mens begge jobbet i Paris.

- Først bodde jeg i en råtten modelleilighet, så fikk jeg flytte inn hos noen via en jeg kjente, og da ble det med Melania Trump, Donald Trumps kone, sier Silvstedt i podkasten, ifølge Aftonbladet.

- Ville bli mer berømt enn Sophia Loren

Victoria Silvstedt utdyper videre at den nåværende førstedamen var av det svært ambisiøse slaget.

Melania hadde nemlig planer om å oppnå større ting enn å gå på catwalken eller posere foran kamera:

- Vi bodde sammen i ett år og sto på. Vi hadde ulike modellbyråer, hun hadde Marilyn Gaultier og jeg hadde Metropolitan. Hun sa til og med: «En dag skal jeg være mer berømt enn Sophia Loren.» Det var hennes store idol. Og se på henne nå. Stå på, jente! sier den svenske modellen.

PLAYBOY-MODELL: Victoria Silvstedt sammen med Hugh Hefner på Playboy Mansion i mai 1997, etter at hun ble kåret til årets Playmate. Foto: Damian Dovarganes/ AP/ NTB scanpix
PLAYBOY-MODELL: Victoria Silvstedt sammen med Hugh Hefner på Playboy Mansion i mai 1997, etter at hun ble kåret til årets Playmate. Foto: Damian Dovarganes/ AP/ NTB scanpix Vis mer

Selv om hun og Melania Trump ikke omgås fast i dag, har de møtt på hverandre også i nyere tid, forteller Silvstedt.

- Jeg traff henne for to år siden på Cipriani (italiensk restaurant, journ.anm.) i New York og pratet med henne da. Men vi har ingen sånn kontakt. Jeg tror hun er mer opptatt enn meg akkurat nå, legger hun til i podkasten.

Victoria Silvstedt kan ikke smykke seg med en førstedame-tittel, men 42-åringen har uansett hatt en innholdsrik karriere.

GLAMORØS: Victoria Silvstedt på amfAR-gallaen i Cannes i mai. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix
GLAMORØS: Victoria Silvstedt på amfAR-gallaen i Cannes i mai. Foto: REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Ved siden av å være modell, har svensken spilt i flere filmer og medvirket i ulike tv-programmer, i tillegg til å ha sitt eget realityshow: «Victoria Silvstedt: My Perfect Life». Silvstedt har også designet sin egen undertøyskolleksjon, gitt ut et album med dancemusikk og publisert en selvbiografi.

- Spiste iskrem og løp trapper

I et intervju med WWD i 2016, snakket Silvstedt også om modellfortiden sin med Melania Trump.

Der fortalte hun at de begge var i starten av karrierene sine mens de bodde sammen i Paris, og at de dro rundt på et utall modellcastinger hver eneste dag.

- Vi tilbrakte bokstavelig talt dagen på metroen, på t-banen under jorda. Dette var før mobiltelefonenes tid. Vi var i et fremmed land uten å kunne språket, sa Silvstedt den gang.

LANGVARIG FORHOLD: Melania, den gang Melania Knauss, sammen med Donald Trump i 1999. Foto: AP/ NTB scanpix
LANGVARIG FORHOLD: Melania, den gang Melania Knauss, sammen med Donald Trump i 1999. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

I intervjuet med WWD la hun til hvordan det var å bo sammen med Melania, som opprinnelig kommer fra Slovenia:

- Det er ikke lett å flytte inn med en fremmed, når man kommer fra to forskjellige land. Vi kom virkelig veldig godt overens. Hun gikk aldri ut eller ville feste. Hun var veldig målbevisst og tok jobben sin veldig seriøst.

Silvstedt har også uttrykt sin støtte til Trump-paret, da hun ble intervjuet av People på en veldedighetsgalla i New York i mai 2016.

Mens Donald Trump drev valgkamp for å bli USAs neste president, uttalte svensken at hun håpet den tidligere romvenninnen kom til å flytte inn i Det hvite hus.

- Jeg husker at vi pleide å løpe opp og ned trappene, fordi vi hadde spist for mye iskrem. Vi flyttet to ganger, men leiligheten vår i Marais var i en av disse gamle bygningene uten heis. Så vi løp opp og ned for å forbrenne alle de kaloriene, mintes Silvstedt i People-intervjuet.

Melania Trump har vært gift med Donald Trump siden 2005. Sammen har de sønnen Barron William (11).

UKJENT BETYDNING: Donald Trump og kona Melania har fått mye oppmerksomhet etter flere videoer der Melania tilsynelatende unngår å ta hånden til ektemannen. Årsaken er foreløpig ikke kjent. Video: CNN / Twitter. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer