Donald og Melania Trump:

Melanias hilsen overrasket

Kvinnene rundt Donald Trump har det med å skape overskrifter tilknyttet Canadas statsminister.

OI SANN ...: Da Melania Trump skulle hilse på den kanadiske statsministeren Justin Trudeau i helga, så det ut som det gikk hett for seg. Det koser internettes hobbykomikere seg stort med nå. Foto: NTB scanpix
OI SANN ...: Da Melania Trump skulle hilse på den kanadiske statsministeren Justin Trudeau i helga, så det ut som det gikk hett for seg. Det koser internettes hobbykomikere seg stort med nå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble G7-toppmøtet i Biarritz i Frankrike avsluttet, etter at en rekke verdensledere i helga var samlet der. Statsledere fra blant annet Italia, Canada, Tyskland og Storbritannia var samlet i den franske byen, der temaer som handel, klima og teknologi ble diskutert av de politiske toppene.

Selv om det politiske har klart å skape overskrifter, er det ofte at slike samlinger også byr på journalistikk av den mer tabloide sorten - deriblant om antrekk, blundere og personlige forhold. Dette gjelder især om ekteparet Trump er invitert.

Donald og Melania Trump er to av verdens mektigste og rikeste mennesker. Ser man bort fra USAs presidents politiske utspill, skrives det vel så mye om deres privatliv og hverdag. Det skjedde nok en gang nå, da den amerikanske førstedama skulle hilse på den kanadiske statsministeren.

Latterliggjøres

På Twitter har tusenvis kommentert og ledd av de noe uheldige bildene. Da Melania Trump skulle hilse på Justin Trudeau i Frankrike på søndag, ble det gjort ved et tradisjonelt kyss på kinnet. Det var også slik Donald Trump hilset på Brigitte Macron, Frankrikes førstedame. Han slapp derimot heller billig unna.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer