Melania Trump:

Melanias julepynt slaktes igjen

Førstedama har nok en gang pyntet Det hvite hus i julas farger.

PYNT: USAs førstedame Melania Trump viser fram juledekorasjonene i Det hvite hus. Video: Det hvite hus Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I november skapte USAs førstedame, Melania Trump (50), overskrifter nok en gang. Ikke bare fordi hun nå i desember går inn i sin siste måned som førstedame som følge av valgresultatet, men flere hengte seg opp i det som skulle bli starten på årets juleeventyr i Det hvite hus.

23. november gikk nemlig startskuddet for den tradisjonsrike julepyntingen av presidenten og presidentfruas hjem. Da ankom årets juletre Det hvite hus, og 50-åringen skrev svært varmt om tradisjonen.

«Siden 1966 har ankomsten av Det hvite hus' juletre blitt en ikonisk juletradisjon. Årets tre, en vakker 5,6 meter lang frasergran fra Dan og Bryan Trees i West Virginia, ankommer Det hvite hus i morgen», skrev hun på Twitter, sammen med tre bilder fra tidligere år.

- Jobber ræva av meg

Kritikken lot ikke vente på seg, og spesielt innlegget på Twitter satte sinnet i kok hos flere. Bakgrunnen for kritikken bunnet nemlig i hennes egne uttalelser fra tidligere, etter at det ble offentliggjort hemmelige opptak av Melania som kritiserer og klager over den ellers fine tradisjonen med å pynte Det hvite hus før jul.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer