Rita Ora:

Meldte seg frivillig i helsetjenesten

Sangeren er en av dem som ønsker å bidra i coronakrisen.

VIL HJELPE: Rita Ora er blant kjendisene som gjerne vil hjelpe i forbindelse med corona. Foto: NTB Scanpix
VIL HJELPE: Rita Ora er blant kjendisene som gjerne vil hjelpe i forbindelse med corona. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste ukene har flere av verdens største kjendiser donert penger for å kunne hjelpe til under den pågående coronakrisen. Blant dem er realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (23), som forrige måned donerte én million dollar, noe som tilsvarer over ti millioner norske kroner.

Den gigantiske summen gikk til å kjøpe inn flere hundre tusen munnbind og annet beskyttende utstyr til profesjonelt helsepersonell.

Det skal imidlertid nevnes at enkelte også har meldt seg frivillig til helsetjenesten for å kunne bistå der det trengs. Her til lands har blant annet eventyrer Cecilie Skog (42) stilt seg til tjeneste for Oslo kommune.

Ønsker å bidra

Nå har det kommet fram at også artist Rita Ora (29) ønsker å trå til. Sammen med søsteren Elena (31) har hun meldt seg som frivillig for National Health Service. Det forteller stjernas mor, Vera Sahatçiu, i et intervju med Hello Magazine.

- Hun er veldig opptatt av å gjøre sitt. Rita og Elena er blant 750 000 mennesker som har søkt om å få hjelpe og forhindre at sykdommen kommer gjennom døra vår og overvelder NHS (National Health Service journ.anm.). De vil være blant menneskene som leverer medisinsk utstyr, samler resepter, sjekker hvordan det står til med de eldre, og ringer til de ensomme og utsatte samfunnsmedlemmene, forteller Ritas mor til magasinet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer