Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Beckett Cypher:

Melissa Etheridges sønn (21) er død

Ble bare 21 år gammel.

GIKK BORT: Sangeren Melissa Etheridge og eksen Julie Cyphers sønn er død, bare 21 år gammel. Her er Etheridge med sønnen i 2011. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Sangeren Melissa Etheridge og eksen Julie Cyphers sønn er død, bare 21 år gammel. Her er Etheridge med sønnen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sønnen til den amerikanske sangeren og låtskriveren Melissa Etheridge (58), Beckett Cypher, er død bare 21 år gammel. Det bekrefter en av artistens representanter til CNN.

Den avdøde 21-åringen er sønn av Etheridge og hennes tidligere kjæreste Julie Cypher. I et innlegg på Instagram bekrefter Etheridge at sønnen døde av rusavhengighet.

- I dag ble jeg en av de hundretusener av familier som har mistet noen på grunn av avhengighet av opioider. Min sønn Beckett, som bare var 21, slet med å overkomme avhengigheten sin og til slutt bukket han under for den i dag. Han vil bli savnet av dem som elsket ham, hans familie og venner. Hjertet mitt er knust, skriver 58-åringen i innlegget.

I det samme innlegget takker Etheridge for alle kondolanser, og at de sliter med tanker om at de kunne ha gjort mer for sønnen.

- Jeg vil synge igjen, snart. Det har alltid leget meg, avslutter rockeartisten.

Eksparet Melissa Etheridge og Julie Cypher har også dattera Bailey sammen.

I SORG: Sangeren er i sorg etter sønnens bortgang, skriver hun i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Sangeren er i sorg etter sønnens bortgang, skriver hun i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjent artist

Etheridge slo gjennom med låta «Bring me some water» i 1988, som ble nominert til Grammy. 58-åringen er kjent som folkrocksanger, og er kjent for sin karakteristiske hese stemme. Hun har også stukket av med Grammy-prisen for låtene «Ain't It Heavy» (1993) og «Come to My Window» i 1995.

I 2007 vant hun Oscar for beste sang for låta «I Need To Wake Up» fra dokumentaren «An Inconvenient Truth».

Etheridge er i dag gift med Line Wallem. Hun har også tvillinger sammen med ekspartneren Tammy Lynn Michaels. De kom til verden i 2006.

Etheridge er dessuten en kjent homoaktivist, og sto selv fram som homofil i 1993. I 2000 avslørte hun og David Crosby i programmet «60 Minutes» at han var far til hennes to barn, Bailey Jean og Beckett Cypher. Crosby er en kjent rockemusiker, og var i 1969-1971 aktiv i folkrockbandet «Crosby, Stills & Nash».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!