Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jamie Luner:

«Melrose Place»-stjerna nekter for overgrep. Nå krever saksøkeren milliarder

Jamie Luner benekter påstandene.

SAKSØKES: Skuespiller Jamie Luner saksøkes av Anthony Oliver, som hevder at hun forgrep seg på ham i 1998. Foto: TV3
SAKSØKES: Skuespiller Jamie Luner saksøkes av Anthony Oliver, som hevder at hun forgrep seg på ham i 1998. Foto: TV3 Vis mer

(Dagbladet): Den siste tida har beskyldninger mot «Melrose Place»-stjerna Jamie Luner (46) kommet til overflaten, etter at hun er blitt beskyldt for å ha dopet ned en mindreårig gutt og filmet et samleie med ham.

46-åringen nekter for at det ligger sannhet i påstandene.

Det var i mars at Anthony Oliver først anklaget skuespilleren for seksuelle overgrep, som nå kan koste Luner dyrt.

Ifølge TMZ saksøker nemlig Oliver stjerna for den påståtte voldtekten, og krever 250 millioner dollar som kompensasjon, noe som tilsvarer omtrent to milliarder norske kroner.

27 søksmål

Likevel står «Melrose Place»-stjerna på sitt, og hevder at det hele er løgn.

- Alle anklagelser er helt uten grunn, og vi tror at det er en del av et utpressingsforsøk, har en talsmann for Luner uttalt til nettstedet.

Videre hevder representanten at Oliver er ute etter «nok et» søksmål, ettersom han skal lagt 27 diverse søksmål på bordet de siste åtte åra.

Oliver var bare 16 år gammel da den angivelige hendelsen skal ha funnet sted. Videre forklarer han at han i 1998 deltok på en fest arrangert av Luner, og at hun kalte ham «søt» da de først møttes.

Saken fortsetter nedenfor.

MARSJERER FOR KVINNERS RETT: For andre år på rad arrangeres Women's March som marsjerer for likestilling, mangfold og inkludering. Video: Thea Gryttenholm Vis mer

Alkoholproblemer

Videre skal stjerna ha spurt om han ville ha en drink, men til tross for at han skal ha sagt klart fra om sin lave alder, skal hun ha gitt ham alkohol.

SUKSESS: «Melrose Place» var en stor serie på 1990-tallet. Fra venstre ser vi Amy Locane, Grant Show, Josie Bissett, Thomas Calabro, Vanessa Williams, Doug Savant, Courtney Thorne-Smith og Andrew Shue. Foto: Fox, TV 3
SUKSESS: «Melrose Place» var en stor serie på 1990-tallet. Fra venstre ser vi Amy Locane, Grant Show, Josie Bissett, Thomas Calabro, Vanessa Williams, Doug Savant, Courtney Thorne-Smith og Andrew Shue. Foto: Fox, TV 3 Vis mer

Ifølge Oliver drakk og snakket duoen i tre timer, gikk på rommet hennes, og her skal Luner ha trukket fram en pose med metamfetamin fra vesken sin.

Han forklarer at hun skal ha sagt at: «Du vil bli veldig tent av dette», men han tok heller smertestillende piller. Han hevder disse hadde vært i kontakt med narkotikaen, og at hodet hans derfor begynte å «snurre», og at han fikk økt sexlyst.

Videre forklarer Oliver, ifølge nettstedet, at «Melrose Place»-stjerna utførte oralsex på ham og at de to skal ha hatt samleie flere ganger. Hendelsen skal ha satt dype spor på den da unge gutten, og han forteller at det har preget livet hans med alkoholproblemer.

I søksmålet kommer det fram at flere unge menn hevder de har blitt utsatt for seksuell trakassering av Luner.

Ble stjerne

Jamie Luner hadde medvirket i en rekke filmer før hun spilte rollen som Lexi Sterling i «Melrose Place». Likevel var det gjennom 58 episoder i den suksessrike serien karrieren virkelig satt fart.

De siste åra tyder mye på at hun har hatt hendene fulle med både film og tv, og ifølge IMDb har hun hatt hele 39 roller siden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling